Серіал за мотивами культової гри Fallout продовжать на другий сезон

Через тиждень після виходу першого сезону Fallout стримінговий сервіс Amazon підтвердив другий сезон. Про це написали на Instagram-сторінці серіалу та актора Волтона Гоггінса, який зіграв упиря.

Прем’єра восьми епізодів постапокаліптичного серіалу відбулася 10 квітня 2024 року о 18:00 за тихоокеанським часом на стримінговому сервісі Prime Video. Тобто в Україні він був доступний уже 11-го числа. 

Поки немає конкретних цифр, наскільки успішним став серіал. Хоча Amazon заявляє, що за перші чотири дні серіал став «хітом серед глобальної аудиторії, увійшовши до трійки найпопулярніших серіалів сервісу і став найпопулярнішим сезоном у всьому світі з часів серіалу «Володар перснів». Останній вийшов у 2022 році, і був не дуже тепло прийнятий глядачами.

Що відомо

  • Серіал за культовою грою Fallout анонсували у 2020 році. За даними Gamespot, серіал не є адаптацією ігор, це оригінальна історія, що відбувається в сетингу Fallout.
  • Події серіалу відбуваються через 200 років після ядерного апокаліпсису. Сам трейлер фактично звершується ядерним вибухом, який змінює світ назавжди.
  • Виконавчими продюсерами серіалу стали Джонатан Нолан і Ліза Джой, відомі за серіалом «Світ дикого заходу», а також Тодд Говард — директор студії Bethesda, яка розробляє гру.
  • Головні ролі в серіалі отримали Волтон Гоггінс («Сини анархії», «Мерзенна вісімка») у ролі упиря, Аарон Мотен (Disjointed, «Трансфігурація») у ролі Максимуса, Кайл Маклахлен («Твін Пікс») і Зак Черрі («Розрив»). Роль головної героїні Люсі виконала Елла Пернелл («Дім дивних дітей міс Сапсан», «Аркейн»).
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук