Як акустичні офісні кабіни Silentbox вирішують 5 типових проблем в опенспейсах

Silentbox® – український виробник офісних кабін, які з 2019 року допомагають десяткам компаній у всьому світі створювати зручні умови роботи.

Декілька років інженери компанії розробляли та вдосконалювали креслення, щоб створити запатентовані акустичні кабіни Silentbox® — ідеальний простір для комфортної роботи в умовах сучасного офісу.

Офісна акустична кабіна Silentbox Solo. Зображення надано Silentbox®

Сьогодні акустичні офісні кабіни допомагають вирішувати одну із головних проблем опенспейсів – надлишок фонового шуму.

Давайте розглянемо детальніше, які 5 проблем вирішують офісні кабіни Silentbox®.

1. Zoom Calls і дилема однієї особи

Чи може одна людина зайняти цілу кімнату для зустрічей? Хто має пріоритет: одна особа для дзвінка в Zoom чи група з чотирьох людей?

Такої проблеми більше не буде, тому що кабіна Silentbox Solo є рішенням цього питання. Тепер співробітники можуть зайти у зручну кабінку для дзвінків замість того, щоб тіснитися на кухні чи в коридорі. Завдяки панорамному тришаровому склу та потужній вентиляції кабіни Solo стали фаворитами таких клієнтів, як «Нова Пошта» та «Альфа Страхування».

Офісна акустична кабіна Silentbox Solo. Зображення надано Silentbox®

2. Емоційні обговорення проєкту

Кімнати для переговорів у багатьох офісах мають погану звукоізоляцію, через що емоційні обговорення проєкту чути всім в офісі, включно з керівництвом. Рішенням є Кабіни Silentbox із потужною звукоізоляцією. Компанія Parimatch зіштовхнулась з тією ж проблемою та знайли вирішення, використовуючи наші кабіни.

Офісна акустична кабіна Silentbox Quartet. Зображення надано Silentbox®

3. Брак місця для HR, або постійні співбесіди

У великих компаніях постійна потреба наймати нових співробітників. Це означає, що HR-спеціалісти постійно займають кімнати для проведення співбесід, перетворюючи їх на HR-офіси на тривалий час. Команда Monobank також зіштовхнулась з цією проблемою, але після встановлення двох кабін Silentbox Quartet у них з’явилось достатньо місця для співбесід.

Офісна акустична кабіна Silentbox Quartet. Зображення надано Silentbox®

4. Термінова потреба додати переговорок без галасу та пилу

В орендованих офісних приміщеннях компаніям часто потрібно більше кімнат для переговорів, але окремо не хочеться їх будувати. Наші кабіни допоможуть: їх можна встановити лише за один день і легко перемістити, коли ви переїдете. Компанія Very Good Security, встановила наші кабіни, а потім разом з ними переїхала до нового офісу.

Отже, якщо вам зараз потрібні додаткові кімнати для переговорів і ви плануєте переїхати пізніше, наші кабіни стануть доцільним рішенням.

5. Потрібно перезавантажити мозок протягом дня

Буває, що співробітнику впродовж дня потрібно перезавантажитися, побути в тиші та на самоті. Це важливо, щоб ефективність не падала під кінець дня. Саме тому багато співробітників компаній, де стоять наші кабіни відзначають, що люблять іноді зайти і просто посидіти в тиші та планувати. У кабіні ідеальна акустика, це допомагає розслабитися та відпочити головою.

Офісна акустична кабіна Silentbox Solo. Зображення надано Silentbox®

Silentbox® створили ідеальні офісні акустичні кабіни, де хочеться працювати. Більше року спеціалісти компанії вивчали останні дослідження та збирали дані щодо критеріїв оцінки якості переговорних кімнат: 

  • вентиляція та повітря
  • вплив психоакустики
  • панічні атаки та клаустрофобія
  • вплив вуглекислого газу
  • вплив тепла
  • вплив яскравості світла
  • ергономічність простору.

Врахувавши ці фактори у кабінах Silentbox® реалізували найкращі технології, що забезпечують оптимальні технічні та експлуатаційні характеристики.

Місія  Silentbox® — підвищити ефективність ваших співробітників, створивши для них ідеальні умови роботи.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук