Microsoft і Coca-Cola уклали угоду щодо ШІ та хмарних технологій на $1,1 млрд

Coca-Cola та Microsoft Corp. уклали п’ятирічну стратегічну угоду, спрямовану на пришвидшення впровадження хмарних технологій і штучного інтелекту (ШІ). Разом вони використовуватимуть передові технології для покращення роботи Coca-Cola.

Деталі угоди

  • У рамках партнерства Coca-Cola інвестує $1,1 млрд у хмарні сервіси Microsoft та можливості генеративного ШІ. Це значне збільшення порівняно з початковою угодою на $250 млн, укладеною у 2020 році.
  • Компанії разом експериментуватимуть з новими технологіями, такими як Azure OpenAI Service. Вони використовуватимуть цей сервіс для покращення різних бізнес-функцій. Одним із ключових напрямків буде тестування можливостей чатботу Copilot для підвищення продуктивності співробітників.
  • Coca-Cola уже перевела всі свої програми на хмарні сервіси Microsoft Azure. Вони також вже майже рік використовують штучний інтелект (ШІ) для різних завдань, наприклад, маркетингу, виробництва та логістики.
  • Зараз Coca-Cola досліджує, як застосувати ШІ-помічників для покращення обслуговування клієнтів, роботи компанії загалом і створення нових можливостей для росту.

Раніше McDonald’s оголосив про співпрацю з Google, щоб покращити роботу своїх закладів за допомогою хмарних технологій і штучного інтелекту.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук