GSC Game World показали трейлер «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля»

Український розробник ігор GSC Game World випустив трейлер до «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля», яку планують випустити 5 вересня 2024 року. Про це йдеться в пресрелізі.

У ролику можна оцінити українське озвучення (яке можна буде обрати замість англійського), а також отримати уявлення про сюжет та атмосферу гри через огляд локацій. У катсценах можна помітити знамените колесо огляду чи радянські напівзруйновані мурали в Прип’яті.

Гра вийде на ПК та Xbox Series X/S 5 і буде доступна в Game Pass, а передзамовлення відкрите на сайті розробника, Steam і GOG.

Що відомо

Як пишуть GSC Game World, «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» — це абсолютно нова сторінка легендарної серії, що припала до душі мільйонам гравців у всьому світі.

Унікальна комбінація шутера від першої особи, імерсивного симулятора та горору повертається. Ви отримаєте максимально «сталкерську» пригоду — з безпрецедентним масштабом, передовою графікою, свободою вибору та незабутньою атмосферою смертельно-небезпечної подорожі, — йдеться в релізі.

GSC Game World — українська компанія з розробки відеоігор, що базується в Києві. Вона заснована в 1995 році та найбільш відома завдяки серіям ігор S.T.A.L.K.E.R. та «Козаки». Зараз студія розробляє наступну велику сторінку у франшизі S.T.A.L.K.E.R.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук