«Нова пошта» відкрила перше відділення в Іспанії

«Нова пошта» вийшла на ринок в Іспанії. Ця країна стала 12-тою в Європі, де розміщені відділення Nova Post. Про це йдеться в пресрелізі компанії.

Перше відділення відкрилось у Барселоні за адресою C/Gran de Sant Andreu, 413, Sant Andreu, 08030. За словами СЕО Nova Post в Іспанії Олександра Павловського, пізніше планують відкрити ще два відділення: також у Барселоні та Мадриді. 

«А впродовж року будемо активно розвивати мережу точок сервісу видачі посилок разом із нашими партнерами. Плануємо відкрити по п’ять-шість пунктів видачі в кожному місті уздовж узбережжя: від Барселони, Валенсії, Аліканте, до Мурсії, Малаги та Естепони, а також у столиці — Мадриді», — розповів Павловський.

Як працюватиме Nova Post в Іспанії

Термін доставки з України — від 8 днів. Відправляти можна посилки, документи, вантажі до 1000 кілограмів. Пошта працюватиме щодня.

  • Документи до 1 кг — 1000 грн;
  • Посилки до 2 кг — 1050 грн;
  • Посилки до 10 кг — 1700 грн;
  • Посилки до 30 кг — 3000 грн;
  • Вантажі від 30 до 1 000 кг — 120 грн за кожен кг. 

З травня працюватиме доставка кур’єром на будь-яку адресу. Сплачується додатково +100 грн для відправлень до 30 кг, або +120 грн за кожні 100 кг. Детальніше про швидку доставку з України в Іспанію за посиланням.

Нагадаємо, що Нова пошта відкрила 89 відділень в Естонії, Польщі, Литві, Латвії, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині, Італії, Угорщині та Молдові.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук