Ексдиректор Google Україна перейшов до команди Суспільного Мовлення

З 1 травня 2024 року Дмитро Шоломко, який протягом 17 років очолював український офіс Google, став радником голови правління Суспільного Мовлення з питань диджитал-трансформацій. Про перші кроки на посаді він розповів у бліц-інтерв’ю.

«Після 17 років на одному місці… мені захотілось змінити кар’єрне навколишнє середовище і зайнятись чимось дуже іншим в дуже іншому колективі, але все ще пов’язаному з моїми знаннями та досвідом. «Суспільне» дуже гарно для цього підходить», – пояснив Шоломко своє рішення.

Він вважає, що головною силою «Суспільного» є його незалежність від комерційних цілей, адже це стимулює креативність та створює можливості робити щось, не привʼязане до бажання збільшити дохід. Однак, на його думку, це також створює залежність від єдиного акціонера – держави, що може стримувати розвиток та впливати на креативну складову проєктів.

Наразі Шоломко знайомиться з колективом та вивчає динаміку роботи компанії, щоб визначити, де його «втручання» принесе найбільше користі.

За 5 років він бачить «Суспільне» найбільшим мовником України на усіх платформах, що існують зараз і будуть виникати, а також прикладом інноваційності та креативності для інших медійних компаній як в Україні, так і за кордоном.

Дмитро Шоломко пішов з посади директора українського підрозділу Google у 2023 році. Google Ukraine і досі шукає нового директора.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук