Перші 14 стартапів, які отримають до €10 000 грантів у межах Seeds of Bravery

Проєкт Seeds of Bravery назвав перші 14 отримувачів грантів програми підтримки інноваційних послуг. Вони отримають гранти до €10 000 кожен для підтримки бізнес-планів і стратегій.

Надано Seeds of Bravery

Перелік проєктів:

  1. Bank of Memories — Saas-платформа для важливих спогадів і документів, що працює на блокчейні.
  2. BeesAgainstMines — розробка технологій на основі штучного інтелекту та роботизованих систем для безконтактного очищення забрудненої землі від небезпечних предметів.
  3. Better Time Stories — інноваційна платформа, що поєднує сторителінг з технологіями для покращення навчання та культурних зв’язків для дітей у Європі.
  4. Briller.House створює мережу виробничих хабів для швидкої доставки красивих, сучасних, комфортних і вуглецево-нейтральних будівель.
  5. Розробка бізнес-плану Caretech для сприяння зростанню компанії — це український healthtech-стартап, що розробляє рішення для дистанційного моніторингу пацієнтів у домашніх умовах з метою докорінної зміни способу управління своїм здоров’ям.
  6. Вдосконалення бізнес-плану Haiqu для сприяння розвитку компанії — співпраця з бізнес-консультантами для покращення бізнес-процесів компанії та розробка комплексного бізнес-плану, який стане дорожньою картою на наступні 2 роки.
  7. GIOS Math Platform — це інтерактивна математична платформа на основі штучного інтелекту та маркетплейс репетиторів для учнів і вчителів К12.
  8. LEZO — це платформа для працевлаштування на основі штучного інтелекту, яка об’єднує кандидатів і роботодавців за допомогою підходу, орієнтованого насамперед на навички.
  9. Mantis Analytics — платформа на основі ШІ, яка здійснює прослуховування інформаційного простору в режимі реального часу та надає організаціям надійні та дієві дані для управління фізичними та інформаційними ризиками.
  10. Metaenga — навчальна платформа XR, призначена для промислових підприємств та освітніх установ, щоб розширити можливості глобального розвитку робочої сили та безпеки на робочому місці в енергетичних секторах.
  11. OptySun — це стійка, технологічно просунута, портативна система очищення води, що використовує сонячну енергію та високоефективну фільтрацію для забезпечення чистої питної води.
  12. Paxhelper — система підтримки для органів цивільної авіації, центрів обслуговування клієнтів, що оптимізує операції та дозволяє приймати обґрунтовані рішення в динамічному авіаційному середовищі.
  13. Progalit — Software as a Medical Device (SaMD) — автоматизація лікування та профілактики сечокам’яної хвороби.
  14. V-Art — B2B SaaS-технологія для автоматизації ліцензування інтелектуальної власності для брендів, творців та інструментів штучного інтелекту.

Програма Seeds of Bravery надає інноваційним МСП, стартапам і компаніям, що масштабуються, можливість отримати гранти до €10 000 на покриття витрат на послуги, необхідні для:

  • розробки комплексної бізнес-моделі.
  • створення динамічного бізнес-плану.
  • розробки стратегії зростання з чіткими цілями та етапами.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук