20.01.22 Бізнес Заклади Кава буде дорожчати всюди. Українські обсмажувальники про ринок Наприкінці минулого року вартість комерційної кави сягнула свого 10-річного максимуму. Зараз кавовий ф’ючерс KT: NMX коштує близько $2,4, хоча на початку 2020 ціна могла не доходити й до $1. Прямого зв’язку між вартістю кави на ринку та вартістю однієї чашки
10.01.22 Бізнес Заклади Ресторани Борисова: як відкрити гастробар «Барсук» по франшизі «Барсук» — один із перших закладів ресторанного холдингу Дмитра Борисова Gastrofamily. Це не такий популярний масовий формат, як-от «Білий налив» чи Mushlya, але він зайняв власну нішу на ринку. У серії «Ресторани Борисова» AIN.Business продовжує розповідати про франшизи мережі Gastrofamily.
21.12.21 Бізнес Заклади Ресторани Борисова: як відкрити кафе Philadelphia Roll&Bowl по франшизі У серії «Ресторани Борисова» AIN.Business продовжує розповідати про франшизи GastroFamily — мережі, що налічує понад 60 ресторанів у 18 містах України. Ось про які заклади вже говорили: «Білий налив»; Mushlya; Dogz&Burgerz; «БПШ»; Pinzarella. На черзі — франшиза Philadelphia Roll&Bowl. У
16.12.21 Бізнес Заклади Якою має бути критика та як на неї реагувати? Думка шефів, гастроентузіастів і журналістів Увесь тиждень в соцмережах не вщухає обговорення скандалу навколо відгуку відвідувачки закладу Ramen vs Marketing та гострої відповіді на нього шефа й ресторатора Жені Михайленка. У своєму розлогому пості власник наголосив на тому, що головна проблема криється у відсутності ресторанної
15.12.21 Бізнес Заклади Konteyner. Як за рік побудувати мережу барів-магазинів крафтового пива та запустити франшизу 2020 року четверо партнерів запустили перший Konteyner – бар-магазин крафтового пива на районі. Місце обрали не найочевидніше – на вулиці Златоустівський у Києві. Бізнес пішов добре і через рік, навіть попри карантин, вони відкривають уже четвертий заклад – на вулиці
01.12.21 Бізнес Заклади Місяць у «червоній» зоні? Розповідають столичні ресторатори З 1 листопада Київ учергове опинився в «червоній» зоні. Заклади харчування продовжили роботу, але з умовою: усі працівники та відвідувачі повинні мати сертифікат про вакцинацію, негативний ПЛР-тест або довідку про одужання від ковіду. За перший тиждень посилених обмежень виторг просів на
24.11.21 Бізнес Заклади Засновники «Хвильового» відкрили «Багряний» та будують інвестиційну компанію – велика історія 2015 року четверо друзів-студентів Могилянки вирішили запустити власний бар. У похмурому підвальному приміщенні на Верхньому Валі відкрили перший «Хвильовий». Ремонту не було, стіни пофарбували у чорний, барну стійку зробили власноруч, а на підлогу накидали палетів. Згодом підприємці переїхали в інше
10.11.21 Бізнес Заклади На ресторатора в «червоній» зоні склали адмінпротокол. Що робити? Наразі заклади в «жовтих» і «червоних» зонах можуть працювати, тільки якщо у відвідувачів і працівників є сертифікати про вакцинацію. За дотриманням правил слідкує патрульна поліція, Держпродспоживслужба та Центр контролю і профілактики хвороб. Їхні співробітники вже почали штрафувати й призупиняти роботу
10.11.21 Бізнес Заклади Ресторани Борисова: як відкрити «БПШ» по франшизі AIN.Business продовжує розповідати про франшизи закладів Дмитра Борисова. Його мережа GastroFamily – потужний бренд на ресторанному ринку, який за кілька останніх років виріс до понад 60 закладів у 18 містах України. Минулого разу говорили, як відкрити Dogz&Burgerz. Тепер – франшиза
02.11.21 Бізнес Заклади Ресторани Борисова: як відкрити Dogz&Burgerz по франшизі Dogz&Burgerz – ще один формат сімейства GastroFamily, який Дмитро Борисов масштабує через франшизу. У чому концепція закладу, де можна відкрити ресторан і скільки інвестицій на це потрібно – розповів AIN.Business франчайзинговий директор мережі Максим Цибрій. Минулого разу говорили про те,