08.07.21 Бізнес Заклади У Києві відкрили перший повноцінний стендап-клуб 14 липня у Києві відкриється клуб «Підпільного стендапу» – повідомляє The Village. Зараз заклад уже працює в тестовому режимі. Клуб відкриється на місці колишнього паба Golden Gate, на вулиці Золотоворітській, 15. Останнім часом там був нижній поверх піцерії Il Molino.
07.07.21 Бізнес Заклади Художниця сперечається із баром «Чік Чірік» за лого. Хто має рацію — пояснюють юристи Уже другий місяць тягнеться онлайн-конфлікт між українською художницею Мариною Сорокіною (Сомарі) та новим київським фастфуд-баром «Чік Чірік». Сорокіна заявила, що заклад вкрав у неї зображення пташки та використав як логотип. При цьому самій художниці про це нічого не повідомив. Про
01.07.21 Бізнес Заклади Чи є сенс запускати монозаклади в Україні? Розповідає Женя Михайленко, Food vs Marketing Цього тижня Ян Монастирський заявив, що закриває заклади хот-догів Bistro Bistro. У своєму пості він зазначив, що не вірить у розвиток моноформатів в Україні. AIN.Business запитав в українського ресторатора Жені Михайленко, який володіє компанією Food vs Marketing, до якої входить
30.06.21 Бізнес Заклади Тренди ресторанного бізнесу. Які формати «вистрілять» у 2021 Минулого року в Україні закрилося близько 4 000 закладів – учетверо більше, аніж у 2019. 34% – не домовилися з орендарями; 19% – залізли в борги; 19% – змінили формат; 17% – не отримали очікуваного потоку клієнтів після локдауну; 11%
15.06.21 Бізнес Заклади Навіщо інвестувати у формат dark kitchen і що з ним буде далі — думки рестораторів Dark kitchen — заклад без офіціантів і посадкових місць, що працює тільки на доставку. Це нова ніша на ресторанному ринку, яку відкрили українцям численні локдауни. Зараз dark kitchen на хвилі популярності: у Києві вже налічують щонайменше 20 великих кухонь і
28.05.21 Бізнес Заклади 10 найбезглуздіших помилок київських ресторанів Віка Марценюк уже вісім років живе у Копенгагені, була шефповаром у ресторані Øl & Brød, а зараз працює в бутику вина та делікатесів Le Gourmand, який постачає їжу в королівський двір. Дівчина вчилася в шефа ресторану, що має дві зірки
06.05.21 Бізнес Заклади Сестри Бабенцови. Як із кухні в хостелі вирости у виробництво десертів Оля і Настя Бабенцови 2014 року переїхали з Дніпра до Києва. Кілька місяців вони працювали в ресторанах і барах. Паралельно спробували продавати власні десерти, які пекли вдома в Олі та у хостелі, в якому жила Настя. Сьогодні Сестри Бабенцови —
28.04.20 Бізнес Заклади «Три ресторани на межі закриття»: Дмитро Борисов про ресторанний бізнес і карантин Редакція AIN.UA запустила подкаст «Бізнес у кризу», де ми говоримо з українськими підприємцями про те, як вони справляються зі скрутою навколо. Герой першого епізоду подкасту «Бізнес у кризу» — Дмитро Борисов, засновник «Сім’ї ресторанів Діми Борисова», куди входить більш як