Як заробляти на подорожах

6537
1

Що таке Misto.travel? Це онлайн-сервіс для пошуку і бронювання турів по всім туроператорам. Будь-який тур можна забронювати і оплати онлайн без візиту в турагентство.

bg1

До системи підключено тури 20-ти основних туроператорів України. Під час кожного пошуку опитуються сервери всіх туроператорів, тому на Misto.travel ціни завжди актуальні.

У кожного готелю є фотографії, повноцінний опис і відгуки туристів з ресурсів tripadvisor, turpravda і tophotels. Всі ціни згруповані по готелям, по кожному готелю є календар цін, тому дуже легко знайти мінімальну ціну на обраний готель.

Як забронювати тур?

Щоб забронювати тур, клієнту достатньо здійснити передоплату банківсько картою всього 10% від вартості туру. Кошти на карті не знімаються, а блокуються за допомогою сервісу від ПриватБанку «Захищені платежі». Передоплата надходить на рахунок Misto.travel тільки після того, як клієнт підтвердив отримання послуги. Тому для клієнта всі ризики виключені.

Клієнт отримує унікальний номер, по якому може перевірити бронювання на офіційному сайті туроператора. Решту вартості туру клієнт оплачує напряму на офіційний розрахунковий рахунок туроператора тільки після того, як переконався що тур заброньовано і підтверджено.

Після повної оплати клієнт отримує всі документи на електронну пошту, яких достатньо роздрукувати на будь-якому принтері.

Що таке партнерська програма Misto.travel

Партнерська програма – це унікальна можливість заробити на продажі турів. Партнери направляють користувачів на сайт Misto.travel, за що отримують винагороду з кожного проданого туру. Партнером може стати кожен – від групи в соцмережах, до великого інтернет-порталу.

Реєстрація доступна по лінку.

Структура комісійної винагороди

К-ть бронювань за попередній місяць Відсоток винагороди від заробітку Misto.travel Середній дохід партнера від продажу одного туру Середній дохід партнера за місяць
0-10 30% 720 грн 3600 грн
11-20 40% 960 грн 14400 грн
21-30 45% 1080 грн 27000 грн
31-50 50% 1200 грн 48000 грн
51+ 55% 1320 грн 67320+ грн

*Середня вартість проданого туру становить 30000 грн. Середній дохід може змінюватись в залежності від сезонності, вартості, кількості туристів, напрямку, часом до початку туру, знижкою для клієнта і т.д.

У Misto.travel з продажу одного туру партнер може заробити значно більше, ніж в інших туристичних партнерках по бронюванні готелів чи продажу авіаквитків. Виплати проводяться кожного тижня у п’ятницю на карту будь-якого українського банку, або на розрахунковий рахунок. Мінімальна сума для виводу відсутня.

Чому варто почати вже сьогодні

Misto.travel – це перший і єдиний успішний проект на території України, який дозволяє повноцінно бронювати тури онлайн без необхідності візиту в офіс турагентства.

В Європі більше 50% турів бронюється онлайн, в Росії – до 10%, а в Україні – це менше ніж 0.5%.
За нашими даними близько 70% туристів в Україні перед поїздкою вивчають країни, готелі і туристичні пропозиції через інтернет, але тільки 0,5% покупок здійснюється в онлайні, без візиту в офіс турагентства.
Основним конкурентом Misto.travel є офлайн-турагентства, які сьогодні викликають більше довіри у клієнтів тільки тому, що в офіс такого агентства можна буде прийти «якщо що».

При цьому більшість клієнтів не розуміє, що оплата туру картою в онлайні дає туристу набагато більше можливостей щодо повернення коштів, ніж розрахунок готівкою в турагентстві, часто без адекватного оформлення з точки зору бухгалтерії. Тому кількість офлайн турагенцій буде різко зменшуватися, адже туристичний ринок Європи давно перейшов в онлайн.

Команда Misto.travel розуміє, що їм потрібні партнери для розвитку ресурсу онлайн бронювання, тому долучитися може кожен, хто володіє будь-якою базою лояльних користувачів. Ми вважаємо, що саме такі партнери здатні змінити в ставлення людей до покупки (точніше до оплати) турів онлайн.

Ринок онлайн бронювання турів в Україні тільки починає зароджуватися і кількість покупок стрімко зростає, тому ми з вами зараз маємо унікальну можливість бути першими і при цьому непогано заробити.

Партнерські інструменти

Розміщайте партнерські матеріали в себе на сайті. Клієнт переходить по вашому лінку на сайт Misto.travel і закріпляється за вами на 60 днів. Якщо протягом цього часу клієнт бронює тур – ви отримуєте свою комісію.

  • Партнерські лінки – найпростіше рішення. Найкраще для заробітку у блогах, статтях, в соціальних мережах, email-розсилках, контекстній рекламі. Такими лінками ви можете поділитися з учасниками групи, знайомими або колегами і заробити на їх відпочинку. Партнерський лінк можна розмістити на будь-яку сторінку сайту Misto.travel за допомогою генератора лінків.
  • Банери – один з найкращих способів монетизувати трафік вашого сайту. У комплекті партнерської програми є банери всіх найпопулярніших розмірів. Також ви можете створювати власні банери.
  • Email-розсилка – в рекламних інструментах є шаблони для email-розсилки з гарячими турами. Тури оновлюються кожного дня. Шаблон містить мінімальні ціни по кожному напрямку зі всіх міст вильоту.
  • Віджет гарячих турів на сайт – показує гарячі тури по всіх напрямках для кожного міста вильоту. Має розширену функціональність, яка дозволить його якнайкраще вбудувати в дизайн вашого сайту.
  • Інструменти для соціальних мереж – ви можете легко публікувати будь-який тур в соцмережах. Для цього необхідно бути залогованим і натиснути відповідну кнопку на сторінці туру – тур буде опубліковано з вашим партнерським ID.

Детальна статистика

Партнери мають можливість переглянути повну статистику в особистому кабінеті і проаналізувати дії користувачів.

img-01

В детальній статистиці партнери можуть переглянути такі дані: дату і час переходу, місто клієнта, його IP-адресу, кількість пошуків клієнта, додатковий маркер тощо.

img-02

По кожному бронюванні відображається всі дані туру і користувача, що дає можливість бачити повну картину по замовленнях

img-03

Реєструйтесь у партнерській програмі і починайте заробляти вже сьогодні.

Зареєструватися

Оставить комментарий

Комментарии | 1

Поиск