S.T.A.L.K.E.R 2 тепер офіційно перенесли. Нова дата релізу — 8 грудня 2022 року

Читати на RU

Гру української студії GSC Game World S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, реліз якої початково планувався на 28 квітня 2022 офіційно перенесли на 7 місяців. Тепер офіційна дата випуску гри — це 8 грудня 2022. Нагадаємо, що днями про перенесення дати релізу неофіційно повідомив YouTube-блогер OLDboi, проте тоді представники студії відмовились підтверджувати чутки.

За словами представників студії, додаткові 7 місяців необхідні для того, щоб зробити гру саме такою, як її очікують фанати та бачать самі розробники.

«Ці додаткові сім місяців необхідні для повноцінної реалізації нашого бачення та доведення гри до належного стану. S.T.A.L.K.E.R. 2 — найбільша гра в історії GSC з відповідними обсягами робіт із тестування й полірування. Ми переконані, що розробка має тривати стільки, скільки потрібно: особливо у випадку з таким проектом», — сказано в публікації на сторінці S.T.A.L.K.E.R. OFFICIAL.

Нагадаємо, українська геймдев-компанія GSC Game World оголосила про роботу над продовженням своєї легендарної гри — S.T.A.L.K.E.R. 2 у травні 2018 року. Деталі про гру не так багато, з моменту анонсу студія опублікувала кілька трейлерів і дала трохи інформації.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук