«Укрпошта» оголосила вакансію керівника інтернет-магазинів

Читати на RU

Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський оголосив три вакансії в «Укрпошту», зокрема на посаду керівника інтернет-магазинів.

«Майже найбільш цікава посада в Україні. Всі знають, як треба було продавати наші марки та мерч онлайн. Тож зараз для тих, хто дійсно вміє, є можливість put your money where your mouth is, як кажуть наші американські друзі», – прокоментував Смілянський.

Які вимоги та умови

  • Керівник інтернет-магазинів «Укрпошти» очолить більше 5 майданчиків електронної комерції «Укрпошти» включно з міжнародними (Amazon, Ebay).
  • Підпорядковуватиметься ця людина безпосередньо Смілянському.
  • У майбутньому, спеціаліст зможе зрости до Head of Digital Channels. Розмір компенсації на посаді не уточнюється.
  • Кандидат на посаду повинен мати досвід роботи керівником інтернет-проектів, досвід їх просування в соціальних мережах, оптимізації SKUs, а також проектного управління.
  • Щоб податися на вакансію, треба надіслати CV з вимогами по зарплаті на електронну пошту [email protected]. з поміткою «Інтернет – Магазин» в темі листа.

Також Смілянський оголосив про вакансію директора зі стратегії та SMM-спеціаліста.

  • Кандидат на посаду стратега повинен мати досвід роботи по розробці стратегій, інвестиційних проектів, вміти спілкуватись з зовнішніми кредиторами та інвесторами і вільно володіти англійською.
  • SMMник допомагатиме безпосередньо Смілянському вести Facebook, Instagram, Telegram, та TikTok.

Чому це цікаво

Нагадаємо, раніше «Укрпошта» запустила новий інтернет-магазин, на якому мали дорозпродати культові марки «Рускій воєнний корабль, іді…», але майданчик безнадійно «поклали» одразу після запуску та згодом, коли компанія спробувала відновити його роботу.

Після цього Смілянський оголосив про розпродаж на вже третьому магазині, яким виявилась спеціальна сторінка на «Розетці». Розпродаж в кінці кінців завершився, хоч і не без проблем: у частини користувачів сторінка на Rozetka не відкривалась через надмірні навантаження.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук