Фонд Three Arrows Capital став банкрутом. Це третій великий крах на ринку криптовалют

Читати на RU

Суд Британських Віргінських островів визнав банкрутом один з найбільших криптовалютних хедж-фондів Three Arrows Capital. Кредитори подали до суду на компанію через неспроможність повернути борги, пише The Wall Street Journal.

  • За останні тижні Three Arrows Capital зазнав збитків через різке падіння вартості криптовалют.
  • Наказ про ліквідацію стане початком процесу повернення активів боржниками і скоріше за все буде дуже довгим.
  • У наказі також зазначено, що ліквідатори можуть конвертувати будь-які криптовалюти в долари США або прив’язані до долара стейблкоїни.

Раніше Three Arrows Capital оголосили про дефолт через те, що не спромоглися виплатити кредити, пов’язані з великими ставками. Позика, яка включала 15 250 біткоїнів і $350 млн в монетах USD, разом склала близько $656 млн.

Three Arrows Capital інвестувала в Luna, токени Lido Staked ether і Grayscale Bitcoin Trust. Luna зазнала краху минулого місяця, коли її дочірня криптовалюта TerraUSD не змогла зберегти свою прив’язку до долара, викликавши кризу на ринку. Ці дві монети разом втратили понад 60 мільярдів доларів. Падіння також зазнав проект Celsius. Також сьогодні стало відомо, що проект BlockFi купують за $25 млн (раніше він також отримав кредитну лінію на $250 млн), хоча ще минулого року цей бізнес оцінювали у $4,8 млрд.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук