Маск звільняє у Twitter CEO, CFO, юристів, ймовірно сам очолить компанію

Читати на RU

Американський підприємець Ілон Маск днями оголосив про придбання Twitter, і, за неофіційним даними, уже звільнив звідти кількох топ-менеджерів. Як повідомляють Bloomberg, The Washington Post та низка інших медіа, Маск уже звільнив CEO, CFO та кількох інших топів Twitter.

  • За даними Bloomberg, сума угоди склала $44 млрд.
  • Маск звільнить поточного CEO компанії Парага Агравала, разом із іншими топ-менеджерами, і тимчасово сам стане CEO Twitter (але навряд на довгий період часу, поки не знайдеться інша кандидатура).
  • Серед інших звільнених: голова юридичного департаменту, політики та довіри Віджайя Гадде, яка особисто відповідальна за пожиттєвий бан у соцмережі експрезидента США Дональда Трампа (після спроби його прихильників захопити Капітолій). Експерти очікують, що Маск може скасувати пожиттєві бани, зокрема, і повернути Трампа до Twitter.
  • Також Маск звільнив CFO мережі Неда Сегала, який приєднався до компанії 2017 року, і Шона Еджетта, який був юрисконсультом у компанії з 2012 року (останнього, за даними видання, вивели із будівлі компанії).

Нагадаємо, у жовтні 2022 року Ілон Маск відновив пропозицію про купівлю Twitter за початковою ціною $54,20 за акцію, відмовившись від своїх спроб вийти з угоди через суд.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук