Вийшов новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2 і ми знову почули Моноліт

Читати на RU

Студія GSC Game World випустила другий повноцінний геймплейний трейлер продовження своєї культової гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Крім нових анімацій та кат-сцен (яких раніше практично не було в серії S.T.A.L.K.E.R.) глядачі нову почули культове «іди до Мене», яке, найімовірніше, шепоче Моноліт.

  • Нагадаємо, що студія GSC Game World вперше показала тизер гри ще 31 грудня 2020 року. Точної дати релізу тоді ще не було, проте очікувалось, що гра вийде приблизно в 2021 році.
  • 13 червня, 2021 вийшов перший геймплейний трейлер, а студія в офіційному Twitter оголосила про старт попереднього замовлення на гру. Тоді офіційною датою релізу стало 28 квітня 2022 року з платформами Xbox та ПК.
  • Трохи пізніше почали ходити чутки, що S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl перенесуть на осінь 2022. Зрештою це виявилось більш ніж правдою — гру справді перенесли, але одразу на 2023 рік.

Після цього почалась повномасштабна війна і дата релізу стала геть примарною. За словами розробників, багато співробітників компанії пішли служити в ЗСУ, хтось змушений був евакуюватися.

У відеощоденнику розробники GSC Game World розповідають про те, як працюють під час війни. Показали, як виглядає війна в Україні: сирени, розтрощені ракетними обстрілами будівлі біля офісу компанії, розстріляний Ірпінь, евакуацію співробітників.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук