Ajax Systems представив KeyPad TouchScreen — бездротову клавіатуру з сенсорним екраном для керування системою

Читати на RU

Українська компанія Ajax Systems представила свій новий продукт — це бездротова клавіатура з сенсорним екраном для керування системою Ajax під назвою KeyPad TouchScreen. До цього у компанії були лише бездротові сенсорні клавіатури. Редакція AIN.UA розповідає про новинку.

Характеристики KeyPad TouchScreen:

  • 5-дюймовий дисплей з чорною та білою темами й автоматичним регулюванням яскравості;
  • сенсор наближення для автоматично активації клавіатури при наближенні руки;
  • вкладка керування пристроями автоматизації, яка вміщує до 6 кнопок;
  • вбудований динамік для сповіщення про тривоги, відчинення, затримки на вхід/вихід та інші події;
  • налаштовувані тривожні кнопки для оповіщення про тривогу, пожежу та невідкладну допомогу.
  • За щоденного використання KeyPad TouchScreen працюватиме до 1,5 року від попередньо встановлених батарей. Клавіатура також передбачає можливість підʼєднатися до блока живлення 12 В⎓. У такому разі батареї стають джерелом резервного живлення, і клавіатура продовжить працювати навіть якщо основне живлення втрачено.

В Ajax Systems розповідають, що одна з головних переваг KeyPad TouchScreen — зручне керування групами охорони. Користувачі можуть переглядати та керувати декількома групами лише в один дотик, що полегшує встановлення та зняття з охорони.

Також KeyPad TouchScreen пропонує три зручні способи автентифікації — через смартфон, пристрій безконтактної ідентифікації (Pass або Tag) чи персональний код доступу.

Як вказано на сайті компанії, новинка представлена у двох кольорах — чорний та білий. Вартість KeyPad TouchScreen в Україні — 8199 гривень.


Нагадаємо, Ajax Systems восени 2022 року провела велику презентацію, на якій показала низку нових продуктів, серед яких професійний датчик моніторингу якості повітря LifeQuality, розумний вимикач LightSwitch, кран для перекриття води з дистанційним керуванням WaterStop та інші.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук