Amazon погрожує звільнити співробітників, що не хочуть повертатися в офіси

Починаючи з травня, Amazon почав вимагати, щоб корпоративні співробітники відвідували офіс принаймні три дні на тиждень. Як повідомляє Bloomber, ця практика не сподобалась співробітникам, а компанія почала погрожувати звільненням тим, хто не дотримується нових вимог.

Виконавчий директор Amazon Енді Джессі
  • Від травня, Amazon почав вимагати, щоб корпоративні співробітники відвідували офіси принаймні три дні на тиждень. Ця нова політика замінила собою дозволи окремим співробітникам працювати повністю віддалено, що відштовхнуло деяких співробітників.
  • Головний виконавчий директор Amazon Енді Джассі під час внутрішньої зустрічі сказав співробітникам, які відмовляються виконувати його накази щодо повернення на роботу, що «ймовірно, у них не вийде продовжувати це».
  • Фактично це натяк на те, що компанія готова попрощатися з тими співробітниками, що саботують виконання наказу про повернення в офіси.
  • Чи спрацюють ці погрози поки не зрозуміло, оскільки зовсім недавно стало відомо, що деякі співробітники Amazon вирішили краще залишити компанію, ніж погоджуватися на переїзд, щоб відвідувати офіси та відповідати новим правилам.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук