Запустили Chrome-розширення, яке рахує вартість зустрічей в «Google Календарі»

Американський фінтек-стартап Ramp запустив Chrome-розширення, яке підраховує вартість зустрічей, запланованих у «Google Календарі», у доларах. Для того, щоб керівники могли приймати рішення про необхідність проведення тої чи інакшої зустрічі. Про це йдеться у офіційному блозі Ramp.

  • Стартап запустив розширення під назвою Meeting Cost Calculator, яке інтегрується із «Google Календарем».
  • Як стверджують розробники, усі дані та розрахунки зберігаються локально та нікуди не передаються. У налаштуваннях розширення можна обирати розмір виплат за годину, який сервіс братиме за основу для розрахунків вартості мітингу. За замовченням це — $100 на годину для однієї людини.
  • Це розширення у Ramp робили, щоб позбутися непотрібних зустрічей: воно показує вартість мітингу в грошах, а отже дає прийняти рішення, чи так уже й потрібна конкретна зустріч команді.
Зображення з блогу Ramp

«Постійні зустрічі можуть забити ваш календар та заблокувати вашу продуктивність, якщо їх не контролювати. Ми в Ramp проводимо перегляд робочих календарів, що економить приблизно по 6 годин на людину в тиждень», вважає віце-президент продукту в Ramp Джофф Чарльз.

  • Щоправда, серед відгуків на розширення є й скарга на те, що воно часом видає рандомні числа, а не оцінки:

«Мабуть, це розширення робили як цікаву іграшку, і не докладали серйозних зусиль. Одну зустріч з чотирма учасниками оцінили в $14 300, але довшу зустріч із більшою командою всього в $950. Можу припустити, воно просто генерує рандомні числа», пише один із користувачів, який поставив розширенню одну зірочку в магазині розширень для Chrome.

  • Ramp — це фінтек-стартап, заснований Еріком Гліманом та Карімом Атіє, який працює над рішеннями для бізнесів, такими як корпоративні карти, керування видатками на корпоративні подорожі, виплатами вендорам і таке інше. У серпні 2023 року стартап підняв $300 млн при оцінці в $5,8 млрд (порівняно із попереднім раундом оцінка знизилась на 28%).
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук