IT COMMUNITY: програма лояльності, що відкрита айтівцям в Україні

IT Community — перша програма лояльності, що об’єднує айтівців по всій Україні від Kharkiv IT Cluster за технічної підтримки компанії WEBSPARK.

«Програма лояльності для фахівців нашої спільноти успішно працювала до повномасштабного вторгнення, але була більше сфокусована саме на сіті-хаках та знижках у Харкові. Після 24 лютого все змінилось, тож ми вирішили змінити й концепт програми. Я дуже вдячна команді WEBSPARK за чудову реалізацію застосунку, що відповідає його філософії й цінностям. Ми хотіли, щоб кожна людина з ІТ-спільноти, де б вона не опинилась, памʼятала, що вона є частинкою великого ІТ Community, яке співдіє заради розвитку екосистеми для технологічного бізнесу» — розповіла виконавча директорка Kharkiv IT Cluster Ольга Шаповал.

Розробка програми розпочалася за ініціативи Kharkiv IT Cluster наприкінці вересня 2022 року. Компанія WEBSPARK взяла на себе всі роботи зі створення застосунку. Також приділили значну увагу безпеці продукту.

«Розуміючи всю відповідальність за особисті дані користувачів, ми проаналізували всі ризики та вклали в розробку фундаментальні принципи з метою ефективного запобігання цим загрозам», — говорить Євген Катрич, СЕО та засновник WEBSPARK.

В особистому кабінеті IT Community вас чекають: 

  • зручний і зрозумілий інтерфейс;
  • QR-код для отримання знижок і подарунків;
  • історія транзакцій використання QR-коду;
  • інформація про партнерів та їх пропозиції;
  • крутий дизайн бонусної карти;
  • зв’язок зі службою підтримки та розробниками.

Вендорами програми лояльності вже стали такі компанії як «Техно Їжак», Infoshina, MasterZoo, IT STEP Academy, Englishdom, Reikartz та Ribas Hotels Group та інші. Також ідуть активні перемовини з Uklon, Drivovo та Creative States. Мета сервісу — об’єднати тільки найкращі та найактуальніші пропозиції в ключових категоріях, що є важливими для айтівців. Перелік партнерів постійно оновлюється відповідно до запиту від спільноти, щоб забезпечити вигідні умови для учасників програми.

«Наша програма лояльності унікальна. По-перше, вона відкрита для всіх, хто хоче долучитись до ІТ-спільноти, отримати знижки та спеціальні пропозиції. При цьому фахівці, які співпрацюють з компаніями-учасниками Kharkiv IT Cluster, мають найвищий рівень дискаунтів. По-друге, ми відбираємо вендорів виключно з переліку, який нам рекомендують користувачі. Партнерські пропозиції покривають всю Україну та не мають обмежень по геолокації. У разі відсутності пропозиції чи бренду в чинному переліку кожен може внести рекомендацію безпосередньо у застосунку. Для нас дуже важливо чути потреби та запити від користувачів. Сподіваємось, що IT Community стане корисним помічником для спільноти» — розповіла Ольга Шаповал, виконавча директорка Харківського IT Кластеру.

Застосунок IT Community доступний для завантаження у версії Android та iOS. Програма надає два рівні знижок: 

  • Gold — для ІТ-фахівців компаній-мемберів Kharkiv IT Cluster;
  • Silver — для айтівців та всіх, хто належить до IT-спільноти, по всій Україні.

ITC — це всесвіт спеціальних пропозицій та знижок для кожного айтівця великої спільноти країни. Тож кожен фідбек щодо застосунку буде врахований та зробить його ще кращим.

Завантажуйте IT Community, щоб поринути у світ переваг і привілеїв для навчання та професійного зростання!

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук