Застосунок для оренди квартир Bird запустився у Харкові, Дніпрі та Одесі

Мобільний застосунок для iOS з пошуку квартир для довгострокової оренди Bird (продукт ЛУН) запрацював у кількох нових містах: Харкові, Дніпрі та Одесі. До цього він був доступний для користувачів з Києва та Львова. Про це йдеться в описі оновлень продукту на App Store.

  • На честь запуску сервіс опублікував середні ціни на оренду квартир у цих містах. Наприклад, у Дніпрі однокімнатну квартиру можна зняти за 11 000 грн, в Одесі — за 7500 грн, а у Харкові — за 4000 грн.
  • bird — це експериментальний продукт компанії ЛУН, який з’явився в App Store у грудні 2018 року. Головні «фішки»: детальна 3D-карта, на якій підсвічуються будинки з помешканнями, що здаються в оренду, а також bird AI, рішення на основі штучного інтелекту для персоналізованих рекомендацій квартир і для боротьби з фейковими оголошеннями.
  • 2022 року команда bird запустила аналогічний застосунок у Лондоні. Там він працює під назвою birb. Британський продукт отримав функції, яких на той час не було у київській версії — пізніше розробники перенесли їх до bird.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук