Tumblr майже повністю скоротить команду в січні 2024 року

Читати на RU

Соціальна мережа Tumblr, схоже, скоро досягне апогею своїх фінансових негараздів. За інформацією TechCrunch, починаючи з січня 2024 року компанія скоротить свою команду до операційного мінімуму.

  • Станом на зараз у Tumblr працює близько 139 осіб, більшість з яких переведуть на інші продукти материнської компанії Automattic, у якій працює близько 1900 людей.
  • Чутки про реорганізацію також підтвердив генеральний директор Метт Малленвег.

«З 1 січня 2024 року ми спробуємо нову структуру з меншими, цілеспрямованішими командами, що працюватимуть над ключовими частинами продукту, які наші користувачі просили покращити. Ми відкотимо назад чи скасуємо деякі рішення, які не спрацювали», – написав Малленвег у своєму блозі Tumblr.

Tumblr, вочевидь, переживає не найкращі часи. Одним з рішень, яке призвело до падіння трафіку соцмережі, стала відмова від будь-якого еротичного контенту, ілюстрацій та зображень — це спричинило відтік творців, яких не повернуло навіть скасування цієї заборони в листопаді 2022 року.

В липні 2023-го стало відомо, що Tumblr щороку втрачає $30 млн. Компанія навіть спробувала ввести новий функціонал, як-от платні «сині галочки», що позначають верифіковані профілі, щоб конкурувати з соцмережею X (колишній Twitter). Однак цього було явно недостатньо, щоб повернути користувацьку базу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук