Meta презентувала інструменти для редагування фото та відео на основі ШІ

Компанія Meta презентувала два нові функції на основі штучного інтелекту для редагування фото та відео у Facebook та Instagram, йдеться в повідомленні на сайті компанії. Вони отримали назви Emu Video та Emu Edit.

«На цьогорічному Meta Connect ми анонсували декілька нових розробок, зокрема Emu, нашу першу базову модель для створення зображень. Технологія Emu лежить в основі багатьох наших генеративних ШІ-досліджень, деяких інструментів редагування зображень для Instagram, які дозволяють робити фото та змінювати їхній візуальний стиль або фон, а також функції Imagine в Meta AI, яка дозволяє створювати фотореалістичні зображення безпосередньо в повідомленнях», — пишуть в Meta.

  • Emu Video дозволяє створити коротке відео на основі текстового запису. Користувач вводить текст, інструмент генерує зображення на його основі. Другий етап — генерація відео на основі тексту та згенерованого раніше зображення.
  • Завдяки Emu Edit можна редагувати зображення або його частини, також відповідно до текстових підказок для ШІ. Можна змінювати окремі елементи, геометрію, фон, кольори тощо.

У серпні цього року Meta запустила безкоштовний ШІ-інструмент для написання коду Code Llama.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук