Медузи та метал – тренди 2024 року від Pinterest

Платформа Pinterest проаналізувала майже 500 мільйонів користувачів, щоб визначити тенденції, що опиняться на піку популярності у 2024 році. Ними поділилися у блозі компанії.

Тенденції охоплюють широкий спектр ідей на різні теми, зокрема стиль, інтер’єр, краса та тощо. Всього виділили 23 тренди, а редакція AIN.UA розповідає про найцікавіші.


Медузи. У 2024 році представники поколінь Z та міленіали знайдуть натхнення у желеподібної морської істоти. Запити на тему «стрижка медуза» – зачіска боб з подовженими шарами волосся знизу – зросли на 615%. Користувачі також шукають «капелюх медузи» +220%, «медуза-парасолька» +195%, «синя медуза» +155% та «лампа-медуза» +95%.

@hairacademytv

🤩🤩🤩🤩 What is your comment ? yes or no ? credit by Unknown Dm please ✍️✍️ . . ✍️✍️ No copyright infringement was intended. If you are the author of this video and do not want your video to be posted on this page, please contact me in DM and your video will be deleted as soon as possible. Thank you ✍️✍️ #videohair #hairstyleideas #hairvideoshow #naturalhairtutorial #hairoftheday #hairvideotutorial #hairglamvideos #hairtutorial #hairdecoration #braidoftheday #hairstylevideo #hairvideo #cutehairstyles #hairstyle #prettyhairstyles #tutorialhairdo #braidsofinstagram #hairstyleideas #hairideas #hairvideoshow #hairacademytv

♬ orijinal ses – hairacademytv

Blue Beauty. Ретро блакитні відтінки, що нагадують 60-ті, будуть домінувати у макіяжі 2024 року. Пошукові запити «макіяж в аквамаринових тонах» і «блакитний макіяж на випускний» зросли на 100% і 70% відповідно.

Pinterest

Bow Stacking. Зросла кількість пошукових запитів: «Bow outfit» і «намисто з бантів» на 190% і 180% відповідно. Вони залишаться популярними й наступного року. Цей тренд знайде своє відображення в аксесуарах для волосся, взуття, сумок і загальних образів.

Pinterest

Hot Metals. Популярні запити, такі як «манікюрний металік», «алюмінієві меблі» та «дизайн алюмінієвих дверей» свідчать про зростання інтересу до металевої фурнітури.

Dive & scrap. Спостерігається зростання інтересу до економічного та екологічного використання речей. Пошуковий запит «дрібні дерев’яні проєкти DIY» взлетів на 1,220%. «Крафт з переробленими матеріалами» – на 140%, «безвідходні швейні схеми» та «викройки скрап-ковдр» (ковдри із шматків різних матеріалів) – на 80%.

Eclectic Grandpa. Наступного року елементи «дідусевого стилю» може мати значне місце у гардеробах. Цей тренд передбачає використання ретро-одягу та багатошарових кардиганів у відтінках 70-х років. Запити на «ретро-одяг» і «багатошаровий кардиган» зросли на 130%.

За даними Pinterest, бажання зростає бажання створити затишок вдома. Інтерес до «дизайну невеликих акваріумів» зріс на 245%, а до «ідей для акваріумів» – на 410%. Кількість пошукових запитів «стиль кав’ярні» зросла на колосальні 1,125%.

Користувачі також шукають усе, що стосується відпочинку на природі. Кількість пошукових запитів «кемпінг на бездоріжжі» зросла на 90%, а «туристичне спорядження» — на 110%.

2024 рік буде присвячений використанню спортивних єдиноборств як засобу звільнення від накопиченого стресу. Тенденції Pinterest передбачають, що бойові мистецтва будуть у моді.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук