Маск заявляє, що Cybertruck можна буде використовувати як човен

CEO компанії Tesla Ілон Маск каже, що електропікап Cybertruck незабаром можна буде використовувати як човен. Про це пише Business Insider.

«Ми збираємося запропонувати мобільний пакет, який дозволить Cybertruck долати щонайменше 100 метрів води як човен», – написав Маск у публікації X. — Здебільшого потрібно просто покращити герметизацію дверей кабіни».

Маск анонсував майбутню функцію, відповідаючи на пост іншого користувача X, Сойєра Меррітта.

Меррітт опублікував уривок відео з останнього епізоду серіалу про автомобілі Jay Leno’s Garage, де був представлений Cybertruck. У відео віцепрезидент Tesla з інженерії транспортних засобів Ларс Мораві заявив, що Cybertruck можна перетворити на човен.

«Ілон справді хотів зробити його човном. Транспортний засіб майже плаває, можливо, потрібно додати трохи додатної плавучості, щоб він тримався на поверхні», – сказав Мораві.

Маск вперше представив Cybertruck ще у 2019 році, але поставки пікапа почалися лише наприкінці листопада цього року. Попри кутастий дизайн авто, він має низку прихильників.

Нещодавно в соцмережах завірусилось відео, на якому пікап компанії Ford рятує застряглий на бездоріжжі Cybertruck.

Відео викликало критику на адресу Tesla, деякі люди стверджують, що пікап не виправдовує своїх заяв про позашляхові можливості. Однак інші стверджують, що на відео показаний прототип, який оснащений не стандартними шинами (спеціально під цю модель була розроблена позашляхова гума).

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук