Apple знову може продавати заборонені моделі смартгодинників у США – дозвіл тимчасовий

За тиждень після заборони Apple знову може офіційно продавати Watch Series 9 та Ultra 2 у своїх магазинах у США. Компанія отримала тимчасове скасування заборони на продаж та імпорт цих пристроїв, пише Reuters.

  • Apple подала екстрене клопотання до Апеляційного суду США з метою призупинення постанови комісії США з міжнародної торгівлі (ITC). У ній йшлося, що датчик кисню в крові цих пристроїв порушував права інтелектуальної власності медичної технологічної компанії Masimo.
  • Апеляційний суд дав ITC час до 10 січня, щоб відповісти на запит Apple.
  • Призупинення означає, що Apple може імпортувати та продавати свої найновіші моделі протягом найжвавішого для покупок періоду року.
  • Це рішення є тимчасовою перемогою для Apple, але суперечка ще далеко не завершена.

Що передувало?

Masimo звинувачує Apple у тому, що вона переманила її співробітників, вкрала технологію пульсоксиметрії та інтегрувала її у смартгодиннники. Apple це заперечує, стверджуючи, що її технологія відрізняється.

Apple прибрала розумні годинники з продажу у своєму онлайн-магазині 21 грудня, а з фізичних магазинів – 24 грудня. Вони залишалися доступними у роздрібних торговців, включаючи Amazon, Best Buy, Costco та Walmart.

Адміністрація президента США Джо Байдена 26 грудня не використала своє вето на заборону, дозволивши їй набути чинності.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук