Досі вірите у формулювання «після свят»? Чек-лист від Creative States як ефективно провести січень

Згадайте, скільки разів ви чули культове у бізнесі «давайте вже після свят». Така собі установка на продуктивність, через яку у багатьох січень стає «мінус першим» місяцем у новому році. 

Українська мережа креативних бізнес-просторів Creative States підготувала поради, як зламати систему та провести січень максимально ефективно.

Послабте часові рамки: будьте нарешті гнучкими  

Робочий день у рамках 9-18 вже давно втратив актуальність для сучасного бізнесу. Ще пандемія почала стирати межу того, де ще «робота», а де вже ні. Останні роки, у силу своєї турбулентності, тільки посилили тренд гнучкості. Для багатьох робочі справи можуть починатися з емейлів за ранковою кавою після спортзалу, і закінчуватися вечірніми дзвінками у заторах дорогою додому.

«Встигнути все» – догма перфекціоніста, про яку іноді варто забути, аби не загнати себе у черговий стрес. Сфокусуйтеся на задачах, де ви наразі максимально ефективні, враховуючи «післясвяткову істерію». Відчуваєте, що потребуєте зайвої години денного сну чи прогулянки – відпочиньте. З дуже великою вірогідністю, у перші тижні січня жоден робочий процес від цієї «хвилинної слабкості» не постраждає. 

Фото надано Creative States
Фото надано Creative States

Змінюйте картинку: у креативному хаосі можна знайти свою нірвану

Усі пам’ятають з яким «голодом» ми виходили в офіси, бізнес-простори чи кафе після першої хвилі ковідних обмежень. Воно і не дивно – у квартирі, дивлячись на стіну, навряд чи знайдеш натхнення. До того ж, люди – все ще соціальні істоти, тому взаємодія всередині ком’юніті вкрай необхідна.

Інше питання – зовнішнє середовище, яке тебе оточує. Зараз тобі комфортно сидіти поруч із однодумцями у Hot Desk зоні і займатися рутинними задачами, після обіду – усамітнитися у мітинг-румі для пошуку креативних рішень.

Фото надано Creative States

Надихатися рок-н-рольною атмосферою в Creative State of Gulliver чи більш камерною класикою в Creative State of Senator. А може досліджувати містичні лабіринти нового Creative State of Arsenal 3, який входить до комплексу A-Station?
Кожна локація Creative States по-своєму унікальна: можна обрати конкретну, або скористатися послугою роумінгу і відкрити для себе всі локації мережі, щоб визначитися з максимально «своєю».

Фото надано Creative States

Креативте – вивільніть свою дорослу дитину

Що визначає «дорослість»? Аж ніяк не офісний бейджик 🙂
Іноді для пошуку нестандартних рішень достатньо зазирнути в дитячу і скласти LEGO. Здавалось би – дитяче конструювання, а включає нестандартне мислення, допомагає дивитися на проблеми з іншого боку, вмикає фантазію та задіює обидві півкулі мозку.

Що вже казати про шахи, настільні ігри, або PlayStation – легальні і абсолютно «дорослі» способи переключитися впродовж дня і випробувати свою стійкість до викликів. 

Фото надано Creative States
Фото надано Creative States

Навчайтесь

Січень – не привід ставити на паузу життя, в тому числі особистісний або професійний саморозвиток. Івенти від бізнес-ком’юніті (наприклад, від BOARD), лекції та ворк-шопи, або ж регулярні English speaking clubs – варіантів вдосталь, аби використати власний ресурс та вільний час із максимальною користю. Для роботи (або ні). 

Пам’ятайте про безпеку

Українці вже вдосталь натренували свої хард і софт скіли впродовж останніх двох років. Повноцінно працювати в умовах війни з урахуванням норм безпеки і при цьому зберігати відчуття нормальності – наша супер-навичка, якій дивуються всі західні колеги. Це явно не те, до чого хотілося б звикати, проте наразі ти або приймаєш правила реальності, або ризикуєш.

Тому правила максимально прості: чуєте сигнал повітряної тривоги – спускаєтесь у спеціально облаштоване укриття, де можна з тим же комфортом продовжити роботу чи просто перечекати загрозу за спілкуванням. Виглядає, наче цілком реальна задача. 

Фото надано Creative States

Спеціально до січня в Creative States пропонують акційні умови на придбання місця у Hot Desk зонах локацій у Києві та Дніпрі. Так, наразі можна придбати місця на два місяці одразу (січень-лютий або лютий-березень 2024) зі знижкою до 30%: 

Creative State of Arsenal 3

  • Hot Desk 30 – 2 month -30% = 420$

Creative State of Gulliver

  • Hot Desk 30 – 2 month -30% = 420$

Creative State of Senator:

  • Hot Desk 30 – 1 month -10% = 189$
  • Hot Desk 30 – 2 month -20% = 336$
  • Hot Desk 30 – 3 month -30% = 441$
  • Fixed Desk 30 – 3 month -30% = 504$

Creative State of Dnipro

  • Hot Desk 30 – 2 month -20% = 336$

Як провести січень – вибір кожного, спираючись на бажання та очікування від власної продуктивності. Creative States завжди радий новим резидентам, щоб розділити цей час разом і провести його не лише ефективно, а і креативно.



Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук