Новою технічною директоркою Activision стала Наталя Татарчук (оновлено)

Наталя Татарчук стала новим технічним директором в компанії-видавцеві та розробнику відеоігор Activision. На цій посаді вона змінила Майкла Венса, тепер він керуватиме інженерним підрозділом. На профільному порталі PlayUA зазначають, що Наталя буде контролювати провідні проєкти Activision, зокрема й Call of Duty.

Про своє призначення жінка повідомила в соціальних мережах.

«Я рада поділитися цікавою новиною – я заступаю на посаду директора з технологій у Activision! Для мене справжня честь приєднатися до цієї новаторської команди. Я рада бути частиною команди, яка продовжує розширювати межі ігрової індустрії!» – написала Наталя.

До Activision Наталя Татарчук працювала над проєктом Weta Tools на Unity. Також керувала графічним відділом та була інженерним архітектором у студії розробки ігор Bungie.

Зміні СТО у Activision передувала й інша, не менш гучна подія – звільнення генерального директора Боббі Котика. На офіційному сайті компанії зазначають, що це сталося через два місяці після злиття Activision з Microsoft.

Activision відома у світі як розробник, видавець та дистриб’ютор інтерактивних ігор для консолей, мобільних гаджетів та ПК. Компанії належать такі ігри, як Pitfall, Tony Hawk, Guitar Hero, Crash Bandicoot, Skylanders, Bungie’s Destiny і Call of Duty. Activision заснували ще в 1979 році, а сьогодні її продукти є на ринках США, Канади, Бразилії, Великої Британії, Франції, Німеччини тощо.

Оновлення від 10 січня. Попередньо в новинній замітці йшлося про те, що Татарчук є українкою — про це, зокрема, повідомляли низка ЗМІ. Втім, після детального огляду її біографії, виявилось, що сім’я Татарчук родом з Сибіру. Про це вона сама розповіла у подкасті Building the Open Metaverse від 22 лютого 2022 року.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук