Для iOS став доступний застосунок Arc Search, який поєднує браузер та пошуковик із ШІ

Американська компанія The Browser Company, яка вже кілька років працює над браузером Arc, випустила новий застосунок для iOS — Arc Search. Він відрізняється від традиційних браузерів своїм фокусом на пошук інформації, а не просто перегляді вебсторінок.

В Arc Search можна ввести запит, однак отримати не просто перелік посилань на пов’язані сторінки, а створену з допомогою ШІ окрему сторінку, де проаналізовані дані з шістьох джерел.

Скриншоти AIN.UA

Ключові особливості Arc Search

  • Інтелектуальний пошук. У центрі всього – пошукова панель на основі штучного інтелекту. Arc Search інтегрує функцію Browse for me, яка не просто відображає результати пошуку, а створює нову сторінку з корисною інформацією, взятою з кількох джерел. Arc Search прагне об’єднати пошук та виклад інформації в рамках однієї платформи.
  • Блокування реклами та трекерів. Браузер автоматично блокує GDPR-попапи, рекламні оголошення й трекери, покращуючи конфіденційність і швидкість роботи.
  • Створення нових сторінок пошуку. Ця інноваційна функція дозволяє формувати власні сторінки з результатами пошуку, розбиваючи їх на логічні розділи й додаючи власні нотатки. Це надає більшого контролю над інформацією та допомагає організувати дослідження.
  • Зручність у користуванні. Інтерфейс Arc Search простий і лаконічний, без зайвих елементів. Ви можете почати користуватися браузером миттєво, без створення облікового запису.

Arc Search також архівує вкладки через 1 день (це можна налаштувати), щоб уникнути перевантаження. Ви можете переглядати відкриті вкладки через перемикач вкладок на нижній панелі або можете провести пальцем і утримувати від лівого краю екрана.

Розробники планують об’єднати Arc Search із мобільним застосунком для збереження посилань у майбутньому. Також дозволять синхронізувати дані між різними пристроями та операційними системами.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук