Власники Apple Vision Pro починають повертати девайси назад

Деякі власники Apple Vision Pro почали писати в соціальних мережах, що вони повертають свої гарнітури вартістю $3500, помітило видання The Verge. Однією з найчастіших причин повернення називають дискомфорт.

  • Люди пишуть, що окуляри викликають у них головний біль, запаморочення і провокують захитування. Ще однією причиною скарги є вага пристрою, а також той факт, що більша частина його завантажена спереду.
  • Інша людина також зазначила, що пристрій викликав почервоніння очей, але справедливо зауважити, користувачі VR-гарнітур вже роками розповідають про напругу та сухість очей.
  • Ще одна поширена скарга полягає в тому, що Vision Pro не пропонує достатньої продуктивності за свою ціну.
  • Виробник дозволяє повернути будь-який продукт протягом 14 днів після покупки. Саме тому зараз активізувалися повернення від першої хвилі покупців. Поки важко сказати, як це вплине на майбутнє Vision Pro.

Багато з тих, хто повернув пристрій, також зауважили, що з нетерпінням спробують Vision Pro другого покоління. Інші наголосили, що не стільки техніка є основною проблемою, скільки відсутність хорошого способу застосування та комфорту.

Продажі гарнітури змішаної реальності Apple Vision Pro стартували у США 5 лютого, що одразу ж викликало неабиякий ажіотаж.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук