Ярослав Ажнюк запустив компанію з виробництва FPV-квадрокоптерів

Український підприємець і голова правління Petcube Ярослав Ажнюк повідомив про запуск Odd Systems. Це виробнича компанія, що спеціалізується на спортивних FPV-квадрокоптерах та компонентах до них.

Першим продуктом Odd Systems стане тепловізійна камера, що дозволить здійснювати нічні польоти. Її ціна буде значно доступнішою за аналоги на ринку – всього $270 за штуку. Планується, що з часом ціна на камеру знизиться. Зараз можна оформити передзамовлення на сайті Odd Systems.

Ярослав Ажнюк зазначає, що «українська індустрія спортивних FPV коптерів зазнала вибухового зростання упродовж останніх років. Тисячі людей захопилися цим новим спортом і траси прокладаються по всій країні».

«Разом із моїми друзями та партнерами з «Петкубу» — ми не могли не приєднатися до того, щоб вивести Україну у світові лідери в цьому виді спорту», – написав Ажнюк.

Odd Systems має на меті вивести Україну у світові лідери в цьому виді спорту. Команда володіє значним досвідом у логістиці, роботі з постачальниками, серійному виробництві електроніки, контролі якості, залученні капіталу, здешевленні виробів, управлінні масштабуванням та R&D.

Тому Odd Systems шукає талановитих людей до своєї команди:

  • операційного директора;
  • генерального директора / CEO;
  • збирачів дронів.

Також компанія відкрита до співпраці з інвесторами та людьми з творчими ідеями.

Раніше Ярослав Ажнюк, який системно просуває ідею відмови від месенджера Telegram, запустив профільний сайт Kremlingram, де разом з командою розслідувачів планує вивчати потенційну небезпеку застосунку та його можливі зв’язки з Кремлем.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук