Meta видалить усі акаунти Oculus до кінця березня

Meta повідомили, що видалять усі акаунти Oculus до 29 березня 2024 року. Користувачі, які не перейдуть на акаунт Meta, можуть втратити всі свої ігри, покупки та кредити в магазині, пише The Verge.

Про свої наміри компанія зазначила в електронних листах, які розіслала користувачам. Зокрема, отримали й журналісти американського видання. Після видалення буде неможлива повторна активація, отримувати кредити в магазинах чи покупки. Користувачі втратять свої досягнення, список друзів і будь-який контент, якщо не перейдуть на обліковий запис Meta до цього часу.

Чому так сталося

  • Облікові записи Oculus хотіли закрити з 2020 року, коли компанія (тоді Facebook) вимагала від нових користувачів реєструватися за допомогою облікових записів Facebook. 
  • Однак у 2022 році вони додали можливість робити облікові записи Meta та запропонували альтернативу тим, хто не хотів прив’язувати свій обліковий запис Facebook до гарнітури Quest. 
  • З січня 2023 року Meta більше не дозволяла своїм користувачам входити в акаунти Oculus. Тому зараз є можливість перенести свої акаунти звідти на Meta.

Як перенести акаунт

Для цього треба перейти на цю сторінку та зареєструвавши обліковий запис Meta з тією ж електронною адресою, яка використовувалась для Oculus. Звідти є доступ до всіх ігор, даних та інших покупок, збережених в обліковому записі Oculus.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук