Meta запускає власний ШІ-генератор зображень — Imagine with Meta

Компанія Meta запускає Imagine with Meta – власний генератор зображень на основі штучного інтелекту. За аналогією з DALL-E та Midjourney, ШІ генерує зображення на основі введених користувачем текстових даних.

  • Imagine with Meta працює на основі генеративної моделі Emu, яку компанія презентувала в листопаді цього року.
  • Сервіс безкоштовний, але наразі працює лише в США. Згодом Meta планує розширити географію.
  • Упродовж наступних двох тижнів на згенеровані в Imagine with Meta зображення додаватимуть невидимі водяні знаки – для виявлення ШІ.
Джерело: Meta

«Багато створених із допомогою наших інструментів зображень уже мають видимі водяні знаки, які вказують на використання ШІ, аби їх не сплутали з людською роботою. Найближчими тижнями ми додамо невидимі водяні знаки до зображення для підвищення прозорості. Попри те, що ці знаки непомітні для людей, їх можна виявити з допомогою відповідної моделі. Вони стійкі до звичайних маніпуляцій із зображеннями, наприклад, кадрування, зміни кольору (яскравості, контрасту, шуму), скриншотів, накладання наліпок тощо»», — пишуть на сайті компанії.

Нагадуємо, що компанія Meta почала впроваджувати автоматичне наскрізне шифрування для особистих повідомлень у Messenger. Для повноцінного переходу месенджера на шифрування за замовчанням знадобиться час.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук