Larian не буде робити сиквел чи DLC для Baldur’s Gate 3 – водночас працюють над новою RPG

Бельгійська незалежна студія Larian Studios не буде робити продовження чи видавати додатковий контент (DLC) для Baldur’s Gate 3. Про це сказав гендиректор компанії Свен Вінке, пише медіа GameSpot.

Спочатку компанія таки працювала над DLC для популярної RPG-гри, сказав Свен Вінке. Але тільки тому, що «всі відчували, що ми повинні це зробити». Думали навіть про розробку BG4, але згодом відмовилися від цього.

У чому причина

Вінке сказав, що «почував себе не дуже добре» під час роботи над DLC, адже це «не йшло від серця». Переломний момент стався, коли гендиректор студії повернувся після різдвяних канікул. Тоді він повідомив команді, що треба припинити роботу над додатковим контентом та зайнятися тими речами, які команда планувала роботи виходу Baldur’s Gate 3.

Він назвав Baldur’s Gate 3 історією з «початком, серединою та кінцем». За словами Вінке, більшість команди підтримали це рішення. Адже робота над DLC була більше рутиною, а не «справжньою радістю». Нині Larian працює над новою RPG-грою, яка має «затьмарити усі попередні».

Що таке Baldur’s Gate 3

  • Baldur’s Gate 3 — це рольова відеогра від Larian Studios. Вона є третьою основною частиною серії Baldur’s Gate, заснованою на фентезійній рольовій системі Dungeons & Dragons.
  • Часткова версія BG 3 була випущена у форматі раннього доступу для macOS і Windows у жовтні 2020 року. Вона залишалася в ранньому доступі до її повного випуску для Windows у серпні 2023 року з випуском версій для PlayStation 5, macOS і Xbox Series X/S. 
  • Критики високо оцінили гру за ігровий процес, оповідь і якість виробництва. Вона отримала кілька нагород «Гра року», включно з Golden Joystick Awards, The Game Awards, DICE Awards і Game Developers Choice Awards. 
  • А також Baldur’s Gate 3 отримала 11 номінацій від BAFTA Games Awards та стала цьогорічною лідеркою.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук