Як продовжити користуватися хмарними сервісами Microsoft після завершення пільгових умов

Безоплатний доступ до хмарного сховища Microsoft для українських комерційних організацій буде припинено вже наприкінці березня цього року.

Для державних установ, включаючи оборонну галузь, освітні та медичні заклади та регіональні органи влади, цей строк подовжено до кінця 2024. При цьому після закінчення повномасштабної війни знову почне діяти закон про заборону обробки інформації з державною таємницею хмарними сервісами та розміщення держаних реєстрів за межами України.

Щоб мігрувати з Microsoft Azure до української хмари та продовжити користуватися сервісами Microsoft 365 та Azure після завершення пільгових умов потрібні робочий сценарій, кваліфікований технічний персонал та досвід.

Саме це пропонує Датацентр «ПАРКОВИЙ» разом із сертифікованим Microsoft партнером Span Україна.

Зображення надано Датацентр «ПАРКОВИЙ»

Безкоштовна міграція під ключ: оптимізація витрат на хмарні сервіси Microsoft від Датацентру «ПАРКОВИЙ»

Готове рішення від Датацентру «ПАРКОВИЙ» включає міграцію з Azure до української хмари безкоштовно, під ключ, з досвідченою командою та  сертифікованим Microsoft партнером Span Україна. Компанія забезпечує зручне продовження користуванням сервісами Azure на кшталт Microsoft 365: переїзд відбудеться швидко, безпечно та без перерв у робочих процесах компанії.

Олександр Ткаченко

«Міграція хмарної інфраструктури, а особливо хмари з Ажуру до іншого датацентру – технологічно важка і специфічна робота. Без досвіду і розуміння деталей зробити цю міграцію власними силами досить не просто. Ми робимо її безкоштовно, тому що зацікавлені допомогти зробити це правильно і без шкоди для бізнесу й побудувати довгострокові відносини з нашими клієнтами», – розповідає Олександр Ткаченко, головний архітектор хмарних рішень Датацентру «ПАРКОВИЙ».

Щоб перенесення даних було коректним і нічого не було втрачено «по дорозі», до процесу будуть залучені спеціалісти Датацентру з відповідним досвідом та сертифікатами: Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert та Microsoft Certified: Azure Virtual Desktop Specialty. У парі з ними будуть працювати технічні спеціалісти Span Україна – глобальної ІТ-компанії, визнаною найкращим партнером Microsoft в Україні у 2022 та 2023 роках.

Готовим рішенням можна буде управляти просто й зрозуміло, завдяки віртуальній інфраструктурі VMware Cloud Director.

Додаткові бенефіти рішення від Датацентру «ПАРКОВИЙ»

Окрім безоплатної міграції з Microsoft Azure Датацентр «ПАРКОВИЙ» пропонує також:

  • 1 місяць резервного копіювання даних клієнта засобами Veeam безоплатно*
  • інтеграцію між двома й більше хмарами;
  • бекапування даних з серверів у Києві, Львові або ЄС;
  • зв’язок з технічними фахівцями 24/7.

Міграція і бекапи – це додаткові бенефіти, які йдуть поруч з основним сервісом – хмарної інфраструктури та всіх її додаткових складових, які зараз є у вас і які ви забажаєте ще додатково отримати. Тобто ще до міграції ви на 100% розумієте всі умови майбутньої роботи, а безкоштовну міграцію і безкоштовні бекапи даних на весь наступний місяць отримуєте бонусом.

Також, на відміну від Azure та інших гіперскейлерів, як-от AWS та Google, розміщення хмари в Датацентрі «ПАРКОВИЙ» більш кастомізоване, оптимізоване та гнучке, і при цьому – більш доступне за ціною, навіть при масштабуванні.

Безпека даних у хмарі

Інформація та дані клієнтів, розміщені у хмарі Датацентру «ПАРКОВИЙ», захищаються згідно з міжнародними стандартами ISO 27001:2022 (редакція 2022 року), ISO/IEC 27701 і сертифікатом відповідності КСЗІ. Фізична безпека та стабільність роботи сертифікована TIER III та відповідає міжнародному стандарту TIA-942. Для вдосконалення системи управління якістю надання послуг у сфері ЦОД і хмарних сервісів була пройдена сертифікація ISO 9001.

Географічно дані резервуються на серверах у Києві, Львові або ЄС. В Києві, завдяки власній дизель-генераторній електростанції можлива повністю автономна робота ЦОД без зовнішніх джерел енергопостачання та  додаткового підвозу палива до 10 днів.

Зображення надано Датацентр «ПАРКОВИЙ»

Також компанія пропонує готові персоналізовані сервіси кібербезпеки, які реалізуються спільно з вендорами A-класу –  Cisco, Microsoft, Fortinet, Trend Micro та іншими. Розрахувати, скільки буде коштувати використання цих та інших сервісів Датацентру, можна за допомогою калькулятора на сайті.

Більше про хмарні сервіси Датацентру «ПАРКОВИЙ» можна дізнатися на сайті. Наші контакти.

*Під безкоштовним бекапом даних засобами Veeam розуміється надання послуги з резервного копіювання даних (BaaS) в Україні або ЄС на 1 місяць з об’ємом даних, який не перевищує 10 Тб.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук