Міноборони запускає «Військового асистента» — платформу з шаблонами для різних ситуацій

Міністерство оборони України оголосило про запуск «Військового асистента» на своєму каналі в Telegram. Це сайт для військовослужбовців із різними шаблонами, які мають полегшити бюрократію у війську.

  • Платформа повинна зробити подання документів максимально простим та ефективним, сказав заступник міністра оборони України Станіслав Гайдер. 
  • На сайті є понад 80 стандартизованих шаблонів для різноманітних ситуацій (отримання відпустки, звільнення тощо) та формати .doc, .docx і .pdf, що відповідають потребам. 
  • «Асистента» створили, щоб зменшити кількість помилок, знизити затримки з затвердженням документів і забезпечити ефективний захист прав військових, кажуть в Міноборони. Він працює на усіх пристроях і буде оновлюватись за потреби. 

Нагадаємо, у січні цьогоріч Верховна Рада України схвалила загалом законопроєкт №10062, який розблоковує цифровізацію української армії. Документ підтримали 249 народних депутатів після довгих і складних дискусій, а також провалу багатьох правок.

Як пояснюють у Міноборони, це сприятиме швидкому збору, обробці та використанню військових даних, а також переведе послуги та процеси для військовослужбовців у цифровий формат.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук