ЗСУ потребують 33 000 ноутбуків — як долучитися

Потреба Збройних Сил України в електронно-обчислювальній техніці станом на квітень 2024 року становить 33 000 ноутбуків. Про це йдеться в листі Головного управління зв’язку та кібербезпеки до благодійного фонду «Разом для України».

Зазначена потреба заявлена командуваннями видів, окремих родів військ (сил) Збройних Сил України та узагальнена Головним управлінням звʼязку та кібербезпеки Генерального штабу ЗСУ.

Нагальна потреба

Забезпечення українських захисників якісною комп’ютерною технікою — це питання першочергової важливості. Ноутбуки дозволять:

  • Покращити інформаційну та ситуативну обізнаність військ у зоні бойових дій.
  • Налагодити ефективну комунікацію між підрозділами.
  • Ухвалювати обґрунтовані та оперативні рішення на фронті.

Як долучитися до ініціативи

Для компаній в Україні

Шлях 1: Відправити нам ноутбук(и) на відділення «Нової пошти» №2 у м. Києві.
Отримувач: Олійник Леонід, +380631579834.

Шлях 2: Передати 10 або більше ноутбуків можна в Києві чи на околицях, у Дніпрі, Харкові, Полтаві, Одесі чи Львові. Фонд забере їх самовивозом.

Для фізичних осіб в Україні

Шлях 1: Відділення «Нової пошти» №2 у м. Києві (отримувач: Олійник Леонід, +380631579834). Відправлення коштом отримувача.

Шлях 2: Привезти ноутбук(и) в точку прийому в Києві (вул. Турівська, 15), попередньо сконтактувавши з координатором проєкту за номером +380507418443
або надіславши листа на електронну пошту [email protected]

У США

Крок 1: Необхідно відправити ноутбук на склад VELOX INTERNATIONAL у США за адресою, що наведена нижче. Для цього можна задіяти будь-які доступні поштові сервіси (FedEx, DHL, USPS, UPS тощо) та здійснити невелику оплату за пересилку по США.
VELOX INTERNATIONAL
ATTN: RAZOM FOR UKRAINE (HEROES)
31 MERRY LANE
EAST HANOVER, NJ 07936
P: (646) 708-5248

Крок 2: Компанія VELOX накопичує певну кількість переданих ноутбуків, збирає їх в одну посилку та пересилає на склад RAZOM в Україні.

Крок 3: Спеціалісти RAZOM спільно з фахівцями J6 та партнерськими сервісними компаніями перевіряють ноутбуки на комплектацію, відсутність пошкоджень і справність. Після цього ноутбуки доставляються логістикою RAZOM безпосередньо у військові підрозділи.

Зробити грошовий внесок

Реквізити для благодійних внесків доступні на сайті.

Мінімальні технічні характеристики ноутбуків

  • Процесор не менш як i3 10XXX Gen
  • Оперативна пам’ять не менш як 8 ГБ
  • Накопичувач не менш як SSD 256 ГБ
  • USB 2.0 (3.1) не менш як три порти

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук