ChatGPT вказали в титрах до індійського серіалу «Врятувати тигрів»

У титрах до фіналу другого сезону індійського комедійно-драматичного серіалу Save the Tigers («Врятувати тигрів») вказали ChatGPT від OpenAI, пише MSPoweruser.

Згадується, що штучний інтелект був використаний під час створення реміксу однієї з пісень, які прозвучали в серіалі. Однак невідомо, чи ШІ повністю створив трек, чи працював з уже наявним варіантом.

Зображення з MSPoweruser

Думки глядачів розділилися. Хтось назва це смішним, а хтось похвалив за прозорість у використанні ШІ. Серіал «Врятуйте тигрів» розповідає історію трьох розчарованих чоловіків, які зближуються через свої подружні проблеми. Його можна подивитися на Disney+ Hotstar.

Це не перше залучення ChatGPT у кіноіндустрію. Наприклад, епізод «Глибоке навчання» популярного анімаційного серіалу «Південний парк» був написаний у співавторстві з ChatGPT. 

Можливості штучного інтелекту

Штучний інтелект стає дедалі розумнішим, він уже може створювати зображення, відео та писати музику. Проте не всі в захваті від цього. Нещодавно Біллі Айліш, Нікі Мінаж і понад 200 музикантів підписали відкритий лист із закликом до захисту від використання штучного інтелекту (ШІ) в музичній індустрії. Артисти звертаються до технологічних компаній з проханням не розробляти ШІ-інструменти, які підривають або замінюють роботу композиторів і людей-виконавців.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук