Федорів анонсував запуск інкубатора в межах Fedoriv Group

Підприємець, CEO та засновник рекламної агенції Fedoriv Андрій Федорів повідомив про запуск інкубатора, у межах якого будуть з’являтися нові спеціалізовані маркетингові агенції. Про першу розкажуть вже цього тижня, написав він на своїй сторінці у Facebook.

  • Над системою партнерства «для талантів» почали працювати ще з 2019 року, але карантин і повномасштабна війна «пригальмували» цей процес.
  • За словами Федоріва, інкубатор дозволить компаніям сфокусуватися на пріорітетних товарних категоріях і зростати на міжнародних ринках.

«Оскільки агенція Fedoriv складається з команд, то за певний час успішна команда може перетворитись на стартап, де лідер команди стає CEO, акціонером, моїм партнером і будує бізнес як спеціалізовану агенцію в рамках окремої вертикалі з фокусом на міжнародний розвиток. Команда звільняється з Fedoriv.agency та переходить на роботу в нову компанію, яка є частиною Fedoriv Group. Постійні клієнти команди переважно зберігаються й, маємо надію, продовжують працювати з новою агенцією», — розповів підприємець.

Перша така команда запрацювала як компанія 1 січня, проте деталі обіцяють повідомити згодом. За словами Федоріва, такий підхід дозволить співробітникам Fedoriv «з мінімальними ризиками стати власником бізнесу з максимальною підтримкою».

Fedoriv Group — це  креативна інвестиційна компанія. А за словами його CEO — екосистема для зростання, яка обʼєднує людей, що «сприймають підприємництво як форму творчості». У групі нині працюють два основні напрямки: маркетинг й інвестиції. Саме в маркетинговому напрямі створили інкубатор.

Нагадаємо, Федорів разом із засновниками «Нової пошти» запустили інвестиційний фонд Vesna.Capital у 2022 році.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук