Фестиваль інді-ігор Indie Cup розпочав збір заявок на свій найбільший сезон

Команда Indie Cup почала приймати заявки на Indie Cup Europe’24. Організатори обіцяють, що він стане найбільшим сезоном фестивалю з моменту його заснування у 2016 році. Ця онлайн-подія збере та нагородить найкращі інді-ігри в розробці з усієї Європи.

Подати свої ігри на фестиваль зможуть розробники з України та 39 інших європейських країн, включаючи Німеччину, Францію, Велику Британію та Італію.

Участь у ньому безплатна, а всі активності відбуватимуться онлайн.

Переможців конкурсу обиратиме незалежне журі, до складу якого входять експерти з таких компаній, як CD Projekt RED, Crytek, Remedy Entertainment, Ubisoft, ZA/UM тощо.

У цьому сезоні Indie Cup ігри змагатимуться у 7 номінаціях (шість з яких – для ігор, що перебувають на пізніх етапах розробки):

  • Gameplay Excellence Award — Найкраща гра фестивалю за геймплеєм.
  • Rising Star Award — Найкращий проєкт, розроблений командою з 1-5 людей, без видавця.
  • Critics» Choice Award — Найкращий проєкт на думку ігрових журналістів.
  • Creators» Choice Award — Найкращий проєкт на думку відеоблогерів та стримерів.
  • Artistic Excellence Award — Найкращий аудіо- та візуальний дизайн проєкту.
  • Most Experimental Game Award — Проєкт із найоригінальнішим геймдизайном.
  • Next Big Thing Award — Найкращий проєкт на ранніх стадіях розробки.

Номінанти в усіх категоріях отримають письмовий фідбек від членів журі. Повний склад журі Indie Cup Europe’24 буде оголошено найближчими тижнями.

Як подати заявку

Розробники можуть подати свої ігри на фестиваль до 19 травня 2024 року на сайті Indie Cup.

Про Indie Cup

Команда GTP Media проводить онлайн-фестиваль інді-ігор в розробці Indie Cup вже восьмий рік. За цей час Indie Cup прийняв понад 2400 ігор-учасниць, зокрема десятки проєктів, що здобули комерційний і критичний успіх.

Це безкоштовний майданчик для незалежних розробників, щоб просувати свої проєкти. Інша мета — інтеграція незалежної геймдев-спільноти України до європейського культурного простору.

Українські розробники, які візьмуть участь в Indie Cup Europe’24, також отримують запрошення на Ukrainian Games Festival 2024 у Steam, який проводять в межах ініціативи Ukrainian Games.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук