Інкубатор Fedoriv Group випустив першу агенцію HyperNormal — фокус на digital first-бізнеси

HyperNormal стала першою агенцією, яка вийшла з інкубатора Fedoriv Group. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив підприємець і СЕО рекламної агенції Fedoriv, співзасновник інвестиційного фонду Vesna.Capital Андрій Федорів.

17 квітня цього року підприємець оголосив про запуск акселератора і що перша компанія почала працювати з 1 січня. Але подробиці обіцяв повідомити вже на тижні. А 19 квітня Федорів написав про HyperNormal. 

Спеціалізація новоствореної агенції — digital first бізнеси: apps, ecom, media, fintech і govtech. Посаду СЕО обійняв Валентин Панюта, який працює у Fedoriv Agency майже десять років.

На сайті HyperNormal йдеться, що вони спеціалізуються на українському ІТ, міжнародному цифровому бізнесі, Fintech, Govtech, E-Commerce, медіа, застосунках. За вісім років існування реалізували понад 30 проєктів. А серед клієнтів мають Rozetka, Solmar, robota.ua, Diia, Mriia, Brave1, Megogo, «1+1» тощо.

  • Нагадаємо, над системою партнерства «для талантів» у Fedoriv почали працювати ще з 2019 року, але карантин і повномасштабна війна «пригальмували» цей процес.
  • За словами Федоріва, інкубатор дозволить компаніям сфокусуватися на пріоритетних товарних категоріях і зростати на міжнародних ринках.

Fedoriv Group — це креативна інвестиційна компанія. А за словами його CEO — екосистема для зростання, яка обʼєднує людей, що «сприймають підприємництво як форму творчості». У групі нині працюють два основні напрямки: маркетинг та інвестиції. Саме в маркетинговому напрямі створили інкубатор.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук