Український стартап eTOLLs EU відібрали в перший бетч акселератора Plug&Play. Він змагатиметься за інвестиції до €150 000 

Український стартап eTOLLs EU став першим і єдиним учасником бетчу з України в акселераційній програмі в країнах ЄС Startup Lithuania Accelerator на базі Plug&Play. А також одним із 11 відібраних. Про це eTOLLs EU розповіли для AIN.UA.

  • eTOLLs EU оцифровують дорожні платежі в ЄС. Команду відібрали в першому бетчі американського акселератора Plug&Play у країнах Європейського Союзу.
  • Лонч відбувся минулого тижня у литовському Вільнюсі. Plug&Play дають шанс кожному стартапу отримати інвестицію в розмірі €30 000 на початку програми, а також до €150 000 після її закінчення.
  • Plug&Play — акселератор для стартапів на ранній стадії. До березня 2026 року планують запустити п’ять батчів. Акселерацію пройдуть мінімум 60 стартапів, у 45 з них планують інвестувати.
  • Головними критеріями в першому бетчі були: Founder-Market Fit, інвестиційна привабливість, міжнародний потенціал, готовність продукту та чи є стартап креативним і генерує захоплення в користувача.

Співзасновник проєкту Денис Дмитров сказав, що завдяки програмі вони планують розширитися на ринок країн Балтії. А найближчим часом — запустити оновлений eTOLLs EU, де буде зручніший інтерфейс, більше доріг та «унікальні функції для полегшення пересування між країнами ЄС і комфортного відпочинку в дорозі».

Наприкінці учасники бетчу будуть проходити відбір на участь у подорожі в Долину в HQ Plug&Play для наступного бетчу та відібрані на отримання інвестицій.

Що відомо про eTOLLs EU

У вересні торік український стартап залучив €450 000 від дистриб’ютора FMCG-товарів на українському ринку Imperia Holding. eTOLLs EU — проєкт власників «Штрафи UA», сервісу для перевірки та сплати штрафів за порушення на дорогах. AIN.UA розповідав про деталі угоди.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук