Nintendo представить друге покоління а Switch до кінця березня 2025 року

Nintendo представить друге покоління своєї мегапопулярної консолі Switch протягом поточного фінансового року, що завершується у березні 2025 року. Про це стало відомо із заяви президента японської компанії Сюнтаро Фурукава.

Водночас він зазначив, що на презентації Nintendo Direct у червні не буде згадки про нову консоль. Захід зосередиться на ігровому асортименті Nintendo Switch на другу половину 2024 року.

Зараз портативна консоль Nintendo Switch працює на чипі Nvidia Tegra X1. Згідно з чутками, нова версія Switch матиме спеціальний чип від Nvidia, розроблений саме для неї. Окрім того, наступник Switch отримає 8-дюймовий LCD-екран.

Згідно зі звітом, за минулий фінансовий рік компанія продала ще 15,7 млн консолей, а загальні продажі склали 141 млн пристроїв. Очікується, що до кінця наступного березня цей показник сягне 154 млн.

Конкуренція на ринку ігрових консолей загострилася завдяки зростанню популярності PlayStation 5 від Sony: саме вона стала бестселером минулого року в США як за кількістю проданих одиниць, так і за доходом.

Крім того, компанія Microsoft зробить чотири ексклюзивні відеоігри для Xbox, доступні для консолей конкурентів — PlayStation і Nintendo Switch. Це великий крок у стратегії компанії, який може збільшити аудиторію і дохід від ігор.

Генеральний директор Microsoft Gaming Філ Спенсер також натякнув на вихід нової консолі, яка може стати «найбільшим технічним стрибком».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук