Криптобіржа Currency.com дарує новорічний бонус

Читати на RU

Криптобіржа Currency.com анонсувала новорічну рекламну кампанію «Запроси друга — обидвоє отримайте бонус». Тим, хто запрошує друзів створити обліковий запис на криптоплатформі з 1 по 30 грудня, при дотриманні необхідних умов вищевказаної акції, буде наданий бонус в криптовалюті.


Хто може взяти участь в акції?

Стати учасником цієї акції ви можете, якщо у вас вже є обліковий запис на Currency.com, який пройшов повну перевірку. Тобто ви надали криптобіржі усі необхідні документи для підтвердження вашої особи. Крім того, з моменту створення акаунту, ви повинні були здійснити принаймні одну операцію.

Як отримати бонус в криптовалюті?

  1. Надішліть другові реферальне посилання. Як його знайти?

Якщо ви використовуєте вебверсію криптоплатформи, увійдіть до свого акаунту і відкрийте вкладку «Реферали» в лівому нижньому куті. Там ви зможете скопіювати реферальне посилання в поле нижче.

Якщо ви користуєтеся мобільним додатком, перейдіть на вкладку «Акаунт» і прокрутіть банери до самого верху. Один з них веде на сторінку реферальної програми, де також можна скопіювати посилання:

  1. З 1 грудня по 30 грудня запропонуйте другові зареєструватися на криптоплатформі і пройти перевірку. Для цього йому потрібно буде надати паспортні дані, а також підтвердити прописку.
  1. Тоді запрошений вами друг має поповнити рахунок і здійснити першу операцію на криптобіржі Currency.com протягом 30 днів з моменту створення акаунту. Після цього ви отримаєте бонус.

Який бонус ви отримаєте?

Як тільки ваш друг виконає всі необхідні умови, ви отримаєте бонус у вигляді токенів (криптовалют), ціна яких вказана в Умовах проведення Рекламної акції.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук