Українець створив Ukrainian fArmy — реалістичну гру, у якій трактори захоплюють ворожу техніку

Читати на RU

Український розробник, який побажав залишитися анонімним, випустив гру Ukrainian fArmy. Основна задача гравця у ній — захопити якомога більше одиниць техніки окупанта: танків, БТР та вантажівок. Трактором.

Сетинг гри досить очевидний: наші «Тракторні війська» вже стали легендарними у всьому світі. Відео, як звичайні українські аграрії регулярно захоплюють російську військову техніку тракторами, з’являються з усіх куточків країни. В UKRAINIAN FARMY ви можете відчути себе одним із найстрашніших бійців на полі українського бою — українським трактористом, — йдеться в описі гри.

Ukrainian fArmy ще у процесі розробки, однак її перша версія вже доступна для Windows, macOS та Linux. Завантажити гру можна — тут. За одну добу це зробили вже 500 чоловік.

У найближчих планах — запустити адаптовану мобільну версію гри, додати більше українських тракторів, нові карти та нові види ворожої техніки:

Багато відгуків отримав арт з тракторами, що тягнуть корабель. Бачимо, що ця тема зараз дуже актуальна, тому паралельно вже генеруються думки як би обіграти це у грі. Дуже хочеться втілити цю ідею в життя, — розповідає розробник Ukrainian fArmy.

На сайті гри також можна задонатити кошти у фонд «Повернись живим» або перевести їх на спеціальних рахунок НБУ для гуманітарної допомоги українцям, що постраждали від російської агресії.

Мета цього проекту дуже проста: допомогти привернути більше уваги до України в інформаційному просторі, залучити додаткову допомогу для волонтерів та благодійних фондів від аудиторії гравців (в ідеалі з-за кордону) і просто принести трішки хорошого настрою, — підсумовує він.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук