Росіяни знов поширюють крадений білд S.T.A.L.K.E.R. 2. Автори гри просять його не качати

Читати на RU

Ще з березня 2023 року російські геймери шантажували українську студію GSC Game World, погрожуючи «злиттям» нової гри у серії S.T.A.L.K.E.R. У травні 2023 року російські ігрові пабліки знову обговорюють «злиття» активів гри, українські розробники закликають ігрову спільноту не реагувати на це і чекати на офіційний реліз.

  • Цього разу в публічному доступі знову з’явилися крадені й неофіційні матеріали гри. При тому, на російських ігрових ресурсах просувається ідея про те, що розробники «самі винні» і помилково самі виклали зашифрований білд гри. Простого висновку про те, що навіть у цьому разі гру не можна було би красти і запускати, там не доходять.
  • Самі розробники, студія GSC Game World звернулася до ігрової спільноти із закликом не скачувати гру до релізу:

«Наша команда виявила вразливість, якою скористалася група російських хакерів, котрі вже понад півтора року атакують нашу компанію. На жаль, вони змогли отримати доступ до деяких матеріалів та інформації, які призначалися для тестування різних аспектів гри. Просимо сталкерів та охочих потрапити в майбутньому до Зони утриматись від перегляду та розповсюдження цих матеріалів», — йдеться у зверненні.

  • У березні 2023 року російські «геймери», що шантажували українську студію GSC Game World, та вимагали вибачень та повернення російської локалізації S.T.A.L.K.E.R. 2 у відповідь на принципову позицію компанії таки опублікували 15 ГБ зливів. У відповідь на це українське ком’юніті вирішило підтримати розробників та почало масово передзамовляти S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук