Jooble проінвестував маркетплейс для рекрутерів-фрілансерів Teraz Work – подробиці

Читати на RU

Українська компанія Jooble проінвестувала сервіс для рекрутерів-фрілансерів Teraz Work, що дозволяє рекрутерам отримати доступ до великої кількості вакансій у сфері масового найму за кордоном і допомагати швидше закривати вакансії. Сума інвестицій не розголошується, однак відомо, що це раунд стадії pre-seed.

Окрім інвестицій, Teraz Work отримає підтримку від Jooble в маркетингу та допомогу з розвитком бізнесу. Про це редактору AIN.UA розповіли в стартапі.

Що таке Teraz Work

  • Teraz Work – це сервіс, який дає роботодавцям можливість швидше закривати вакансії завдяки аутсорсингу процесів наймання. За оцінками Teraz Work, тільки в Україні є понад 50 000 рекрутерів-фрілансерів, які працюють у сфері масового найму. Платформа Teraz Work надає можливість таким рекрутерам отримати доступ до значно більшої кількості замовлень.  
  • Проект заснований у жовтні 2022 року Олександром Дятловим (в минулому кофаундер Ecoisme) та Володимиром Невдахою. За цей рік проект пройшов вже через декілька півотів, до того як засновники сфокусувалися на поточній моделі. Розмір стартових інвестицій засновники не розголошують.

«Ми хотіли створити сервіс, який допомагав би рекрутерам знаходити фріланс-проекти, а роботодавцям швидко та якісно закривати вакансії за допомогою залучення досвідчених рекрутерів ззовні. Так з’явився Teraz Work», – пояснює ідею CEO Олександр Дятлов.

Як працює і яка бізнес-модель

  • За допомогою сервісу роботодавець може передати задачі з найму персоналу рекрутерам Teraz Work, надавши дані стосовно кількості необхідних працівників, їхньої кваліфікації та визначивши, скільки він готовий платити за послугу рекрутменту. Далі спеціалісти з найму у Teraz Work відберуть кандидатів згідно з вимогами і запропонують релевантних фахівців.
  • Оплата за послугу підбору персоналу здійснюється лише після того, як кандидат проходить випробувальний термін у роботодавця. 
  • Бізнес-модель базується на оплаті за кандидата, який відпрацював зазначений випробувальний термін (у більшості випадків це 14 днів). З кожної такої виплати Teraz Work як маркетплейс утримує комісію.
  • Почати роботу на маркетплейсі можна одразу після реєстрації. При цьому фокус сервісу – це сфера масового найму (працівники на склади, заводи, фабрики).

Результати та плани

  • За даними команди, наразі у Teraz Work понад 800 зареєстрованих рекрутерів на платформі. Кожного дня на неї заходять більше як 500 користувачів. Середній чек на платформі становить 6000 грн.
  • Україна – лише стартовий майданчик для Teraz Work, наступний крок – масштабуватися в Європі. Сайт проекту вже доступний українською, англійською та польською мовами.

«У нас глобальні амбіції – спростити процес трудової міграції. У майбутньому ми плануємо допомагати компаніям у Західній Європі знаходити працівників зі Східної Європи», – розповіли представники стартапу редактору AIN.UA.

Про інвестора

Teraz Work – це вже третя публічна інвестиція Jooble. Раніше компанія вклала $1 млн у edtech-стартап JayJay та профінансувала сервіс онлайн-рекрутингу Adsee.

Нагадаємо, в кінці травня минулого року українська продуктова компанія Jooble, яка розвиває міжнародний портал пошуку роботи, запустила стартап-студію Jooble Venture Lab в professional education та джоб-сферах. Тоді AIN.UA розповіли, що компанія планує проінвестувати та виростити більше 10 проектів за рік, інвестуючи в кожний від $100 000 до $2 млн.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук