Ubisoft розслідує «інцидент із безпекою даних» – хакери планували викрасти 900 ГБ

Французька ігрова компанія Ubisoft розслідує «інцидент із безпекою даних» та перевіряє, чи не зазнала зламу та викрадення інформації. Про це у Ubisoft розповіли BleepingComputer.

  • Ubisoft — французький видавець відеоігор, відомий за Assassin’s Creed, FarCry, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege і новим Avatar: Frontiers of Pandora.
  • У коментарі BleepingComputer Ubisoft повідомила, що розслідує імовірний інцидент із безпекою даних після того, як дослідницька спільнота VX-Underground поділилася скриншотами та повідомила про можливий злам.
  • У дописі йдеться про те, що невідомі зловмисники повідомив їм, про злам Ubisoft 20 грудня. Потрапивши в систему компанії, вони планували викрасти приблизно 900 ГБ даних.

«Ми знаємо про передбачуваний інцидент із безпекою даних і зараз проводимо розслідування. Наразі ми не маємо нічого, чим ділитися», — розповіли в Ubisoft.

Нагадуємо, що нещодавно Група хакерів Rhysida зламала студію Insomniac Games, яка належить Sony, і викрала 1,67 ТБ (понад 1,3 мільйона файлів). Вони вимагали $2 млн, але оскільки компанія не погодилася, то зловмисники почали публікувати частину файлів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук