Horizon Capital інвестував в українську компанію Viseven

Фонд Growth Fund IV від Horizon Capital інвестував у компанію Viseven, яка постачає технологічні маркетингові рішення та послуги в галузях фармацефтики та медико-біологічних наук. Суму інвестиції поки не розголошують. Про це йдеться у пресрелізі інвестора.

  • Це третя інвестиція фонду Growth Fund IV (HCGF IV), який сягнув $328 млн на останньому закритті в грудні 2023 року.
  • Згідно з повідомленням, Viseven вийшла на ринки понад 30 країн та має центри розробки в Україні, Аргентині, Естонії, Індії, Польщі та Північній Америці.
  • Компанія запускає нові продукти, зокрема фабрику цифрового контенту, хмарні пакети CRM і CLM для наскрізної платформи цифрового маркетингу, що працюють без коду та підтримуються інструментами ШІ.

Viseven була заснована у 2009 році в Житомирі Наталією Андрейчук (СЕО), В’ячеславом Василенком (COO) та Романом Василенком (СТО). Наразі компанія має понад 50 клієнтів у галузі фармацевтики та біологічних наук, зокрема 20 топ-компаній: Abbott, AbbVie, Amgen, Bayer, Biogen, Ipsen, Lilly, Novo Nordisk, Servier Laboratories тощо. Наразі Viseven налічує понад 700 фахівців. Інвестори Viseven — AVentures Capital та Horizon Capital.

Скриншот YouControl

Згідно з даними сервісу YouControl, доходи Viseven за 2022 рік складають понад 9,7 млн грн, за 2021 рік – понад 11 млн грн, а за 2020 – понад 13 млн грн.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук