Як український забудовник Sensar Development завершує розпочаті проєкти та реалізовує нові в реаліях війни


Україна, знаходячись в умовах військових дій, ставши центром випробувань та викликів, зумовила для компанії SENSAR Development необхідність приймати важливі стратегічні рішення.

Про те, як добудовувати під час війни за 40 км від лінії фронту та розпочинати будівництво нових проєктів, розповів СЕО та засновник компанії SENSAR Development Марк Марченко. 

Марк Марченко, CEO та засновник Sensar Development, фото надано Sensar Development

Під час повномасштабного вторгнення, компанія реалізувала в Запоріжжі 3 проєкти: ЖК Квартал, приватну клініку Uniclinic, центр естетичної медицини Vidnova. Запустила будівництво у Західному регіоні. Компанія вирішила залишатись в Україні, а не виїжджати за кордон, як це зробили деякі девелопери – зауважив Марк Марченко. 

Новий етап роботи компанії вимагав прийняття непростих рішень. Розпочинати будівництво в іншому регіоні – це великий виклик, але SENSAR Development швидко адаптувалася та презентував Smart House у Львові, показавши, що залишається вірним своїм цілям та зобов’язанням перед клієнтами. 

Успішно реалізовані проєкти у прифронтовому регіоні

У 2023 році, під час воєнних активних дій, SENSAR Development вражає відданістю своїй справі, результатом якої є успішна реалізація проєктів у Запоріжжі.

Таким прикладом є медичний центр Uniclinic. Цей унікальний медичний заклад, який увійшов до девелоперського портфелю SENSAR, встановлює нові стандарти на Південному Сході України, використовує передові технології та надає високоточне обладнання.

Фото надані Sensar Development

Компанія також успішно завершила будівництво клініки Vidnova, підтверджуючи свою надійність та досвід у реалізації складних проєктів. Щоб забезпечити комфортне та нове життя у нових, затишних квартирах переселенцям із окупованих територій і мешканцям міста Запоріжжя, компанія SENSAR ввела в експлуатацію ЖК Kvartal. 

Як компанія масштабувала свою діяльність в Західному регіоні?

Наша команда – це ті, хто шукає можливості, а не причини. Та якщо говорити більш конкретно, то секрет успішного девелопменту не в тому, де саме ти будуєш, хоча це також важливо. За час війни відбулися значні зміни структури попиту. Інвесторів цікавлять високоліквідні об’єкти зі зменшеним метражем, вигідною концепцією, локацією, плануваннями та рішеннями щодо управління нерухомістю. 

Ми ті, хто одні з перших, прийняли нову реальність та адаптувались під трансформації ринку. Наш досвід, ретельна аналітика та рішучість діяти, допомогли нам вивести на ринок актуальну пропозицію, яку шукає інвестор.

Ми запустили лінійку інвестиційних проєктів Smart Line з площами від 13 кв.м, високими показниками окупності, вигідною локацією та максимальною наповненістю: зі спортзалом, коворкінгом, паркінгом, лобі-холом, комерційними приміщеннями та центрами відпочинку.

Також запропонували пакет послуг – ремонт «під ключ» та управління нерухомістю. Це значно спрощує життя інвестору і допомагає отримувати дійсно пасивний прибуток.

Фото надані Sensar Development

Саме тому ми знайшли своє місце на Західному ринку нерухомості та успішно реалізуємо нові проєкти, започатковані вже під час війни. На кінець 2023 року ми добудовуємо у центрі Львова комплекс Smart House, активно будуємо апарт-комплекс Smart Hill у Яремче і вже звели усі поверхи та розпочали будівництво відпочинкового комплексу GORA у передмісті смт Славсько за мотивами Бойківщини.

Фото надано Sensar Development

Соціально-відповідальний бізнес, запорука наближення перемоги

СЕО та засновник SENSAR Development  Марк Марченко, у 2023 році вів активну публічну діяльність, мета якої стимулювання розвитку ринку нерухомості в період складних викликів. 

Наприклад, виступаючи на Kaizen Forum у Казахстані, Марк Марченко був представником всього девелоперського бізнесу України. 

Компанія SENSAR реалізує соціально-відповідальні ініціативи, такі як закупівля автівок для Збройних Сил України, підтримка благодійних проєктів та відновлення інфраструктури, пошкодженої ворожими обстрілами. Одним із успішних проєктів стало відновлення зруйнованого приватного будинку в Запоріжжі. Для команди найважливішим є завжди залишатися людьми, і робити все можливе і неможливе задля перемоги. 

Також команда успішно провела інвестиційний форум у Києві, залучивши понад 1000 учасників та 20 провідних спікерів. Марк Марченко переконаний, що ринок нерухомості України має перспективи і спільною метою, яка об’єднує має стати підвищення знань в різні інвестиційні галузі для населення. 

Фото надано Sensar Development

Перспективи на майбутнє

У компанії на 2024 рік амбітні плани щодо  розвитку нерухомості в Україні, та випуск нових проєктів для інвесторів. Зараз в компанії 5 об’єктів на стадії проєктування, у планах також підкорення нових міст та виконання всіх зобов’язань перед партнерами.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук