Zoom представив Workplace – нову платформу для спільної роботи на основі ШІ

Zoom презентував нову платформу Zoom Workplace для спільної роботи на основі штучного інтелекту. Вона має віртуального помічника та низку нових функцій для покращення робочого процесу в команді. Про це йдеться на сайті компанії.

Zoom об’єднав усі свої розробки в одному місці та хоче спростити роботу працівникам. У компанії кажуть, що новий Workplace допоможе впорядкувавши комунікації, підвищивши залученість співробітників, оптимізувавши особистий час і підвищивши продуктивність завдяки гнучкому графіку роботи.

Як працюватиме платформа та які нові функції з’являться

  • Zoom Workplace працює на базі Zoom AI Companion – асистента зі штучним інтелектом, якого вони представили у березні минулого року. Він підбиватиме підсумки нарад, допомагатиме генерувати ідеї на дошках, створюватиме чернетки чатів і електронних листів. ШІ-помічник доступний на платформі без додаткової плати. 
  • Незабаром з’явиться нова функція – Ask AI Companion. Він буде створювати матеріали для підготовки до зустрічей, складати порядок денний та генерувати ідеї. 
  • Вводять нові можливості спільного редагування та управління дозволами для Microsoft OneDrive і Google Drive, щоб не доводилося витрачати час на надання всім доступу до документів.  
  • На відеоконференціях з’явиться «Портретне освітлення ШІ». За допомогою штучного інтелекту користувач зможе створювати власні фони. Також можна буде побачити оновлений користувацький інтерфейс зі спрощеною панеллю інструментів.
  • У компанії кажуть, що також з’являться й розумні бейджі з іменами, які дозволять іншим учасникам зустрічі бачити ім’я людини в Zoom Room. 
Фото з сайту Zoom
  • Zoom Phone отримав оновлений ШІ. Він підсумки дзвінка, визначатиме пріоритети голосової пошти та отримуватиме ключову інформацію з голосової пошти та SMS-повідомлень.
  • У Zoom Team Chat можна буде створювати групи каналів та ділитися ними з колегами, одночасно працювати у дошці та спілкуватися в чаті. 
  • Введуть більше можливостей платформи Workvivo, яку Zoom придбали минулого року. Вона дозволить транслювати важливі оновлення, новини та події своїм співробітникам на пристроях, сертифікованих Zoom для Zoom Rooms. 

Нові функції мають поступово запрацювати у квітні й травні. Поки не зрозуміло, у яких саме країнах вони працюватимуть.

Проблеми з навчанням ШІ

Нещодавно Mashable звернули увагу на ШІ від Zoom та оновлення умов обслуговування. За словами видання, штучний інтелект міг користуватися даними клієнтів для навчання без їхньої згоди. Це викликало занепокоєння. Але компанія запевнила, що «ніколи не використовує аудіо-, відео- чи чат-контент для навчання моделей без згоди клієнта».

Єдине робоче місце

Zoom давно почав рухатися до створення єдиного робочого місця, поступово випускаючи ще більше інструментів для роботи. Спершу до можливості провести відеозустріч додалися командний чат, дошка і планувальник, далі з’явився поштовий клієнт та календар, а ще пізніше – Zoom Docs.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук